Ispovesti

KADA SAM REKLA DEČKU DA ŽELIM BEBU, TOKOM ODNOSA JE POČEO DA RADI OVO! Negira problem, a sada čak...

Ispostavilo se da nemaju iste želje.

18.08.2024 20:25

KADA SAM REKLA DEČKU DA ŽELIM BEBU, TOKOM ODNOSA JE POČEO DA RADI OVO! Negira problem, a sada čak...
Shutterstock

U jednoj ispovesti, devojka je ispričala kako je napunila 32 godine i volela bi da postane majka. Ipak, to mišljenje ne deli osoba sa kojom je u vezi. Njen dečko od kako je čuo za njenu želju čak ne može sa njom ni da ima vrhunac.

- Nakon što sam svom dečku rekla da želim bebu, on je odjednom počeo da glumi vrhunac. Oboje imamo 32 godine i zajedno smo pet godina. Moj sat otkucava i želim da osnujem porodicu. Pre nekoliko nedelja izašli smo sa prijateljima koji su upravo dobili bebu. Nošenje njihove novorođene ćerke učinilo je da se osećam tako lepo. Ali kada sam kasnije te večeri pokrenula tu temu, izgledao je zgroženo i rekao: "Nema šanse. Ne želim decu.” Od tada nije mogao da doživi vrhunac. Naš intimni život je uvek bio zabavan i avanturistički. Moj dečko je često bio taj koji inicira odnos. Ova promena je toliko drugačija. Pokušala sam da to kažem, ali on je negirao da postoji problem i umesto toga je počeo da glumi vrhunac. Nije mu trebalo dugo da prestane sa odnosom, a sada se to uopšte ne dešava - navela je žena u svojoj ispovesti za The Sun.

Savetnica joj je odgovorila:

- Zvuči kao da je zabrinut zbog pritiska da ima decu kada nije spreman ili ih možda uopšte ne želi. Anksioznost će sprečiti muškarca da doživi vrhunac, a može ih i odložiti za vreme odnosa. Vreme je da sednete i mirno razgovarate o tome šta oboje želite od budućnosti. Jasno je da ste veoma zainteresovani da zasnujete porodicu, ali ako on ne oseća isto, morate da utvrdite na čemu ste. Ako je odluka trajna, onda morate doneti neke teške odluke. Ako je to privremeno, dogovorite se o vremenskom okviru kada ćete se oboje "vratiti" da ponovo razmotrite problem - poručila joj je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)