Zanimljivosti

ANA JE ISKORIŠĆAVALA ELITU, PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Pojavila se na krovu zgrade sa nanogicom i uradila šok stvar (VIDEO)

Često odlazak na sud koristi kao svoje modno prikazivanje.

23.09.2024 13:46

ANA JE ISKORIŠĆAVALA ELITU, PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Pojavila se na krovu zgrade sa nanogicom i uradila šok stvar (VIDEO)
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ana Sorokin poznatija kao Ana Delvi je jedna od najpoznatijih prevarantkinja o kojoj je čak snimljena i Netfliksova serija "Inventing Ana" (Izmišljena Ana). Ona ima 33 godine i neverovatnu životnu priču koju je iskoristila da postane popularna. Ona je eliti u Njujorku postala poznata kao bogatašica koja je ostavljala velike napojnice, predstvljala je život na Instagramu zbog kog su joj svi zavideli. A onda se desio preokret i mnogi iz njenog bliskog kruga ljudi su shvatili da su prevareni. Pre sedam godina ona je uhapšena zbog optužbe da je uzela više od 60.000 dolara tokom putovanja u Marakeš, bila je umešana u napad. Tri nedelje kasnije, optužena je za krađu oko 275.000 dolara kroz više prevara.

U junu 2018. Delvi i njen advokat pokušali su da sklope sporazum o izjašnjavanju o krivici, ali ga je sudija Dajan Kizel odbacila. Njen slučaj je otišao na suđenje, a u aprilu 2019. ona je osuđena po osam optužbi protiv nje, uključujući veliku krađu drugog stepena, krađu usluga i pokušaj velike krađe u prvom stepenu. Proglašena je nevinom po dve tačke optužnice. Potom, iste godine je osuđena na četiri do 12 godina zatvora, kažnjena novčanom kaznom od 24.000 dolara i naloženo da isplati restituciju svojim žrtvama. 

ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ana je izašla iz zatvora i postala modna ikona

Ana je puštena iz zatvora zbog dobrog ponašanja 11. februara 2021, nakon što je odležala skoro četiri godine. U martu 2021., šest nedelja nakon puštanja na slobodu, vraćena je u Imigracioni i carinski pritvor (ICE) zbog prekoračenja vize i ostala je u pritvoru ICE u severnom delu Njujorka godinu dana. Od juna 2024., ona je trenutno u kućnom pritvoru - uglavnom u svom stanu u Ist Vilidžu, navodno boravi u domu Kelli Cutrone u Cold Springu u Njujorku. Često se fotografiše kako ide na i sa suda, i često koristi ova pojavljivanja kao modni trenutak, i tada nosi isključivo brendirane stvari.

U septembru ove godine uslovi njenog kućnog pritvora su ublaženi što joj je omogućilo da radi i slobodno putuje u krugu od 70 milja od svoje kuće. Takođe joj je dozvoljeno da se vrati na društvene mreže.

@dartmagazin Anna Delvey na New York Fashion Week-u i to s nanogicom. Njezina prijateljica, ujedno i dizajnerica ovog brenda, Shao Yang, svoju prvu kolekciju predstavila je prošle godine na krovu zgrade u kojoj stanuje Anna Delvey. #annadelvey #tjedan #moda #hrvatska ♬ Alright - Victoria Monét

Inače, njena prijateljica Šao Jang je predstavila svoju prvu kolekciju prošle godine na Nedelji mode u Njujorku, a prošetala je upravo Ana i to sa nanogicom. Zanimljivo je da je revija bila na krovu zgrade gde Ana živi, verovatno kako bi ispoštovala uslove kretanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)