Zanimljivosti

AMAL KLUNI NE MOŽE DA SMISLI DEVOJKU BRED PITA: Ne veruje mladoj Ines - ona samo lovi bogatog muža!

Dvojica holivudskih glumaca su veliki prijatelji.

25.09.2024 10:32

AMAL KLUNI NE MOŽE DA SMISLI DEVOJKU BRED PITA: Ne veruje mladoj Ines - ona samo lovi bogatog muža!
Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Bred Pit i Džordž Kluni su prijatelji već više decenija. Ovog leta dosta vremena su proveli zajedno - privatno na jezeru Komo gde Kluni ima raskošnu vilu, ali i na Međunardonom filmskom festivalu u Veneciji gde su promovisali zajednički film "Vukovi" (Wolves).

Pit je s ponosom svetu pokazao svoju devojku Ines De Ramon koja ga je pratila u stopu. Međutim, tu je nastao problem. Lepa i uspešna advokatica Amal Kluni, supruga Bredovog najboljeg prijatelja navodno ne može očima da vidi Ines.

Nada se da je Bred oprezan

I dok je ceo svet oduševljen sa Ines i činjenice da je usrećila Bred Pita, Amal nije mogla da je smisli. Kako piše In Touch, advokatica uopšte nije bila impresionirana sa dizajnerkom nakita.

Kao advokatica, Amal ima istančan osećaj za ljude i smatra da Ines nije onakva kakvom se predstavlja, a njen posao u juvelirskom svetu je opisala kao - beznačajan.

- Amal smatra da je devojka Breda Pita samo želi ulovi bogatog muža. Ona se samo nada da je Bred oprezan i da se neće srljati kad je u pitanju veza sa atraktivnom brinetom. Pokušala je da bude prijateljski nastrojena prema Ines zbog Breda, ali sve što je dobija je njeno odbacivanje i ignorisanje. Amal nije glupa, zna koliko su njen muž i Pit bliski, pa je to prećutala - rekao je izvor blizak gospođi Kluni.

Međutim, navodno se dosta toga promenilo nakon što su provele neko vreme zajedno u Italiji.

- Amal dobro zna kroz šta sada prolazi Ines koja se zbog Breda našla u centru pažnje. U počeku je bila vrlo nepoverljiva prema njoj, ali je shvatila da Ines voli Pita na svoj način. Ona se saoseća sa njom jer iz sopstvenog iskustva zna kako izgleda kad te paparaci prate u stopu, a oči celog sveta su uprte u tebe. Ali, mislim da joj i dalje ne veruje u potpunosti - dodao je izvor.

U želji da se zbliži sa devojkom najboljeg prijatelja svog muža ona je Ines dala i nekoliko korisnih saveta - kako da stane i ispozira na crvenom tepihu kako bi ispala dobro. 

I na fotografijama sa nedavnog Međunarodnog festivala u Veneciji kad su lepotice pozirale sa svojim partnerima se oseća izvesna distanca među njima dvema. Da li će uspeti u potpunosti to da prevaziđu ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)