Zanimljivosti

NAJLEPŠU GLUMICU PREVARIO SA PROSTITUTKOM: Bežao od braka i dece, stigla ga karma - danas je sve ono čemu se rugao!

Slavni glumac bio je u centru skandala.

24.09.2024 09:37

NAJLEPŠU GLUMICU PREVARIO SA PROSTITUTKOM: Bežao od braka i dece, stigla ga karma - danas je sve ono čemu se rugao!
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni britanski glumac Hju Grant (64) proslavio se ulogom u filmu "Četiri venčanja i sahrana". Usledile su brojne uloge mahom u romantičnim komedijama koje su obeležile njegovu karijeru - "Dnevnik Brižit Džons", "Devet mesci", "Notting Hill"...

Publika ga je često poistovećivala sa likovima koje je glumio, iako su kolegenice s kojima je glumio u filmovima govorile da nije ni nalik na likove koje je tumačio. 

Prevario lepoticu

I sam Grant je svojevremeno priznao da nije fin dečko poput likova koje je igrao u filmovima.

- Redatelju Ričardu Kurtisu uvek je bilo presmešno što publika misli da sam ja u stvarnosti onaj fini dečko kao u njegovim filmovima, jer on dobro zna da je istina daleko od toga. Taj fini dečko nikad nisam bio ja, samo sam ga glumio i to je zahtevalo veštinu i pripreme - kazao je Grant.

Odrastao je u siromaštvu, a studirao je na Oksfordu zahvaljujući stipendiji. Na početku karijere najveća podrška mu je bila koleginica i devojka, prelepa Elizabet Harli. U vezi su bili čak 13 godina, a sve se raspalo kad je Grant uhapšen sa prostitukom 1995. 

Glumac je uhvaćen kako ga prostitutka, koju je platio, oralno zadovoljava na Sunset Stripu u Los Angelesu. Njegove fotografije su objavili tabolidi širom sveta. Grant se pravdao da je bio u lošen psihičkom stanju, ali to je dodatno razbesnelo žene. Nikome nije bilo jasno kako je mogao da prevari lepoticu kao što je Elizabet.

Ovaj skandal nije suviše uticao na njegovu karijeru, a on se cinično podsmevao braku i tvrdio da nikad neće imati decu.

- Devet od deset mojih oženjenih prijatelja je nesrećno u braku, ne razumem čemu sve to - govorio je svojevremeno Grant.

A, onda ga je kako to obično biva sustigla karma i danas je tačno ono čemu se dobar deo života rugao. Ima petroro dece sa dve žene, a stao je i pred matičara. 

Prvi put je postao otac nakon neobavezne veze sa recepcionerkom u jednom hotelu lepom Kineskinjom Tinglan Hong koja mu je 2011. rodila kćer Tabitu.

Godinu kasnije započeo je vezu s Anom Eberstein, 23 godina mlađom švedskom producenticom, koja mu je rodila sina Džona Munga. Raskinuo je snjom, pa se vratio Zatim je raskinuo s Annom i vratio se Tinglan s kojom je 2013. dobio sina Feliksa. Ponovo je ostavio i vratio se Šveđanki s kojom je dve godine kasnije dobio i ćerku. 

- U poslednje vreme svakog mi se četvrtka rodi jedno dijete - duhovito je pričao Grant, a onda je početkom 2018. dobio i petog potomka.

Iste godine se venčao sa Anom u gradskoj opštini u Čelsiju. Nevesta je nosila belu mini suknju, tesnu svetloplavu košulju i espadrile, a mladoženja tamnoplavo odijelo. Umesto burme Grant je ima venčani prsten s tri crvena dragulja, dok je Ana imala jednostavnu zlatnu burmu, piše Story.hr.

O privatnom životu Grant ne priča, a nedavno je fotografisan na njujorškom aerodromu JFK sa suprugom Anom. Vukao je dva ogromna kofera i kako se čini Ana je uspela sa zauvek smiri plejboja i cinika koji je postao papučar.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)