Zanimljivosti

HARISON FORD IZGLEDA LOŠE, NE MOŽE VIŠE NI DA SE POTPIŠE: Svi ćute o njegovom zdravlju - fanovi u šoku! (VIDEO)

On je senka nekadašnjeg čoveka.

23.09.2024 17:13

HARISON FORD IZGLEDA LOŠE, NE MOŽE VIŠE NI DA SE POTPIŠE: Svi ćute o njegovom zdravlju - fanovi u šoku! (VIDEO)
Credit: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Slavni glumac Harison Ford (82) šokirao je fanove nakon poslednjeg javnog pojavljivanja u Diznilendu. On je dobio prestižnu nagradu koja je ekvivalent Kuće slavnih za doprinos Diznijevom studiju. Ova čast mu je pripala zbog uloga u franšizi "Ratovi zvezda" (Han Solo) kao i role arheologa Indijane Džonsa u istoimenim avanturističkim filmovima.

Kao deo ceremonije Ford je u svežem malteru ostavio otiske svojih šaka, slično kao i na Bulevaru slavnih u Holivudu, nakon čega je trebalo da se potpiše u cementu. E, tu je nastao problem.

Zabrinutost fanova

Ford se mučio sa sopstvenim potpisom, pa je na kraju morao levom rukom da pridržava desnu šaku kako bi se potpisao. Ovaj njegov potez izazvalo je zabrinutost među njegovim fanovima koju su javno pitali u kakvom zdravstvenom stanju je holivudski glumac

 

 

- Ne izgleda dobro.

- Čestitam od srca na nagradi, ali srce mi se slama kad ga vidim ovako slabašnog.

- Da li još nekog brine to što mora drugom rukom da pridržava onu kojom piše?

- Tužno je gledati ga kako stari i kopni - bili su samo neki od komentara zabrinutih obožavalaca slavnog glumca.

Tokom svog govora Ford se zahvalio studiju na mogućnosti da radi filmove koji su obeležili jednu eru.

- Osećam se privilegovanim što sam imao prilike sve ovo da radim. Volim život koji sam imao zahvaljujući ovim filmovima, ljude s kojima sam sarađivao i zaista mislim da je velika čast što sam uspeo to da odradim - rekao je glumac i zagrcnuo se na kraju govora.

 

 

Zvaničnih informacija o njegovom zdravlju nema, ali je jedno sigurno - i slavnog glumca su stigle godine i više nije ni senka nekadašnjeg čoveka.

Ford je već 21 godinu u braku sa glumicom Kalistom Flokhart koja se proslavila ulogom advokatice Ali Mekbil u istoimenoj seriji koja joj je donela planetarnu popularnost i brojne nagrade.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)