Zanimljivosti

SLAVNI MUZIČAR ŠOKIRAO PRIZNANJEM, PA SE OŽENIO PO TREĆI PUT: Nevesta mlađa 27 godina, tek da vidite venčanicu! (FOTO)

Iako je na korak od devetedecenije živi kao mladić.

24.09.2024 13:55

SLAVNI MUZIČAR ŠOKIRAO PRIZNANJEM, PA SE OŽENIO PO TREĆI PUT: Nevesta mlađa 27 godina, tek da vidite venčanicu! (FOTO)
Henrik Montgomery/TT / AFP / Profimedia

Slavni muzičar Bjorn Ulvaeus (79) član legendarnog švedskog benda ABBA po treći put je stao na ludi kamen. On se oženio sa 27 godina mlađom Kristinom Sas (52) u Kopenhagenu u Danskoj. Venčanje je bilo intimno u krugu najbližih prijatelja, a samu ceremoniju je vodila poznata komičakar i voditelj Sandi Toksvig.

Iako je na korak od devete decenije Bjorn i dalje živi kao mladić, a sudeći po fotografijama sa venčanja koje je muzičar podelio na društvenim mrežama, izgleda barem upola mlađe.

Haljina umesto venčanice

Za dan venčanja Kristina nije želela klasičnu belu venčanicu već je odabrala maslinasto zelenu haljinu potpuno zatvorenu do vrata sa neobičnim rukavima. U ruci je držala buket plavog poljskog cveća. Bjorn je za sklapanje braka odabrao sivo odelo ispod kojeg je nosio belu majicu.

 

 

Bjorn i Kristina upoznali su se 2021. u Nirnbergu u Njemačkoj i uplovili u romansu. Kako je jednom prilikom otkrio slavni muzičar uprkos poznim godinama i dalje vodi ljubav četiri puta nedeljno.

Vodim ljubav najmanje četiri puta nedeljno. Imam 79 godina i ne mogu više od četiri puta sedmično - kazao je svojevremeno slavni muzičar i šokirao sve.

Na ovakvoj energiji kad su u pitanju intimni odnosi mogu da mu pozavide i dvostruko mlađi muškarci. Posle njegovih reči jasno je zašto je skoro tri decenija mlađa Kristina pristala da se uda za njega i nije skidala osmeh sa lica tokom čitave ceremonije.

Bjorn je i ranije bio poznat kao zavodnik. Prvi put se oženio 1971. pevačicom ABBE, Agnetom s kojom je dobio ćerku Lindu koja je samo godinu dana mlađa od njegove sadašnje supruge i sina Petera. Par je u braku bio 9 godina, a razveli su se godinu dana pre raspada ABBE.

Godinu dana nakon razvoda ponovo je stao pred matičara ovog puta sa Lenom s kojom je u braku bio u braku je bio do 2022. U braku su dobili dve ćerke Emu i Anu, piše Story.hr. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)