Zanimljivosti

MALOLETNA ĆERKA GLUMICE SE OBELEŽILA: Anđelina uradila isto - Breda niko ništa nije ni pitao!

Mnogi smatraju da je devojčica premlada za ovako nešto.

22.09.2024 12:30

MALOLETNA ĆERKA GLUMICE SE OBELEŽILA: Anđelina uradila isto - Breda niko ništa nije ni pitao!
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica Anđelina Džoli (49) je veliki ljubitelj tetovaža i ima brojne crteže i oznake na svom telu. Međutim ono što je nedavno uradila zapanjilo je mnoge. Ona je svojoj maloletnoj ćerki Vivijan (16) koju je dobila u braku sa Bredom Pitom, ne samo dozvolila da se istetovira već je i sama uradila isto.

Majka i ćerka su posetile istog tatu majstora kako bi uradile istovetanu tetovažu. O svemu tome, glumica naravno, nije ni obavestila svog bivšeg muža Breda Pita, a kamoli ga konsultovala pre samog tetoviranja.

Simbolika tetovaže

Kako piše BuzzFeed, Anđelina i Vivijan odlučile su da na ovaj način ovekoveče saradnju na brodvejskom mjuziklu "The Outsiders", koji je premijerno prikazan u aprilu.

 

 

Slavna glumica je bila glavni producent predstave, a Vivijen je radila kao asistent.

- Bila je tu da pomogne na bilo koji način. Vivijan je toliko naučila od autora muzike Džastina Levina i celog kreativnog tima. Bila je vrlo promišljena i ozbiljna po pitanju pozorišta. Naporno je radila iza kulisa, ali je posao shvatila vrlo ozbiljno - rekla je Anđelina za People.

Majka i ćerka su uradile istovetne tetovaže, tačnije natpis "Stay Gold“ (ostani zlatna). Glumica je tatu uradila na unutrašnjoj strani podlaktice, dok njena ćerka nije otkrila gde je smetila tatu.

Kako je naglasila Anđelina, tetovaže puno znače i njoj i njenoj ćerki, posebno što su je uradile zajedno. Međutim, mnogi smatraju da je Vivijan još uvek previše mlada da bi odlučivala o tetovaži koja će ostati na njenom telu do kraja života i da je glumica trebalo da postupi drugačije. 

 

 

 

Anđelina je majka šestoro dece koje deli s bivšim suprugom Bredom Pitom. Usvojena deca su Medoks (23), Paks (20), Zahara (19), kao i troje biološke dece slavnog para - Šajlo (18) i blizanci Vivijen i Noks (16).

Nakon razlaza od Pita ona se potrudila da decu u potpunosti udalji od oca, pa jedno za drugim odbacuju Bredovo prezime. Za oca, bar kad je prezime u pitanju, jedino ga priznaju najmlađi Vivijan i Noks koji se još uvek prezivaju Džoli - Pit, što ne znači da će tako i ostati. 

Šajlo je nakon punolestva podnela zvaličan zahtev da joj se izbriše prezime Pit što je sud i odobrio.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)