Zanimljivosti

ZBOG RELIGIJSKOG POKRETA NE GOVORI SA USVOJENOM DECOM VEĆ 20 GODINA: Sad je Nikol Kidman dobila iznenadni poziv od ćerke

Evo zašto je ćerka odlučila da stupi u kontakt s majkom.

17.09.2024 15:11

ZBOG RELIGIJSKOG POKRETA NE GOVORI SA USVOJENOM DECOM VEĆ 20 GODINA: Sad je Nikol Kidman dobila iznenadni poziv od ćerke
Credit: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, instagram/bellakidmancruise

Australijska glumica Nikol Kidman doživela je duboku tragediju dok je slavila svoj veliki uspeh na Venecijanskoj Mostri. Na dan kada je osvojila Zlatnog lava za najbolju ulogu u filmu "Babygirl", stigla je tragična vest o smrti njene majke, Dženel En Kidman.

Nikolina usvojena deca, 31-godišnja Bela Kidman Kruz i 29-godišnji Konor Kruz, odmah su joj se obratili u znak podrške i saučešća. U svojoj poruci, izrazili su duboko žaljenje zbog gubitka bake i pružili emotivnu podršku svojoj majci u ovim teškim trenucima.

Usvojili decu, pa se razveli

Ova situacija pruža Nikol priliku za obnovu odnosa sa decom koja su se otuđila od nje nakon njenog razvoda od Toma Kruza. Iako je sada srećno udata za kantri rok pevača Kita Urbana, Nikol je tokom braka sa Kruzem prošla kroz teške trenutke. Par je usvojio dvoje dece, Bela i Konora, ali je njihov odnos postao komplikovan nakon što su se pojavili problemi u njihovom braku i odlazak u sajentološku crkvu, koja je igrala značajnu ulogu u njihovim životima.

Profimedia

Nikol Kidman dugo nije u kontaktu sa usvojenom ćerkom

Razvod od Toma Kruza ostavio je dubok trag na Nikol i njenu porodicu. Tokom braka, Nikol je doživela dva pobačaja, a Tom je konačno podneo zahtev za razvod braka, koji je Nikol pokušala da izbegne. Tomova sve dublja povezanost sa sajentologijom uticala je na odnos sa decom, koja su, na kraju, ostala u Crkvi sajentologije, daleko od svoje majke.

Nova šansa za pomirenje

Nikol je tokom tih godina imala teške odnose sa svojom decom, posebno sa ćerkom Izabelom, sa kojom nije razgovarala skoro 20 godina. Međutim, život je za Nikol uzeo novu dimenziju kada je upoznala Kita Urbana, s kojim je ubrzo stupila u brak i osnovala porodicu, prenosi Story.hr. Godine 2008. dobili su svoju prvu ćerku, Sandej Rouz, a dve godine kasnije, još jednu ćerku, Faith Margaret.

Dok se sada suočava s gubitkom majke, Nikol Kidman može se utešiti što je pronašla novu sreću u svom životu i obnovila odnose sa svojom porodicom.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)