Zanimljivosti

OVO STROGO PRAVILO DECA VILIJAMA I KEJT MORAJU DA POŠTUJU: Isto važi i u kući Đokovića!

Evo šta članovi kraljevske porodice rade kao porodica najboljeg tenisera sveta.

17.09.2024 11:44

OVO STROGO PRAVILO DECA VILIJAMA I KEJT MORAJU DA POŠTUJU: Isto važi i u kući Đokovića!
Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton ne planiraju da menjaju svoj pristup roditeljstvu u budućnosti, i to sa dobrim razlogom. Par, koji je poznat po svom posvećenom pristupu roditeljstvu, jasno daje do znanja da popularni tehnološki uređaji nisu dobrodošli u njihov dom, što se odražava i na odgoj njihove troje dece – princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luisa.

Ograničeno im je vreme pred ekranima

Vilijam i Kejt veruju u tradicionalne metode i aktivno podstiču svoju decu da se igraju napolju, koriste igračke koje razvijaju maštu i ograničavaju vreme koje provode ispred ekrana. Ova filozofija je u velikoj meri zasnovana na njihovom ličnom iskustvu odrastanja, kada nisu imali pristup savremenim tehnologijama koje danas mnogi roditelji koriste za zabavu svoje dece, a neki od najpoznatijih zagovarača ovog načina vaspitanja jesu i Jelena i Novak Đoković

S obzirom na to da je društvo često sklono prekomernom korišćenju tehnologije, Kejt i Vilijam su odlučili da njihova deca odrastu uz zdravije alternative. Prema izvorima bliskim porodici, Džordžu, Šarloti i Luisu je zabranjeno korišćenje iPada i drugih sličnih uređaj, prenosi Story.hr. Ovo je deo njihove šire strategije da održe decu fizički aktivnom i mentalno stimulisanom na način koji smatraju najboljim za njihov razvoj.

U međuvremenu, Kejt je nedavno obradovala javnost vesti da je završila preventivnu hemoterapiju. Kensingtonska palata je objavila snimak na kojem su se videli Vilijam i Kejt sa decom, uz poruku u kojoj je Kejt izrazila zahvalnost za jednostavne stvari u životu. Istakla je da će se fokusirati na oporavak i da se raduje povratku javnim obavezama u narednim mesecima.

Kejt je naglasila da, iako je hemoterapija završena, put do potpunog oporavka još uvek traje, te će nastaviti da se bori sa rakom dan za danom. U međuvremenu, ona se raduje povratku svojim profesionalnim dužnostima i radu sa svojom porodicom.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)