Zanimljivosti

PREKRETNICA ZA PRINCA HARIJA, ALI I BRAK SA MEGAN: Rođendan u senci problema - mogu li milioni popraviti stvar?

Vojvoda je sve žrtvovao zbog žene.

15.09.2024 09:45

PREKRETNICA ZA PRINCA HARIJA, ALI I BRAK SA MEGAN: Rođendan u senci problema - mogu li milioni popraviti stvar?
Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Princ Hari danas slavi jubilarni 40 rođendan. Ovo će biti važna prekretnica za vojvodu od Saseksa koji poslednje četiri godine sa suprugom Megan Markl i decom živi u Kaliforniji. Ranije je najavljeno da će Hari današnji rođendan proslaviti momački daleko od žene što je bio dovoljan znak da se u britanskim medijima pojave spekulacije da je brak princa Harija i Megan daleko od ružičaste bajke kako to pokušavaju oni da predstave u javnosti.

Kako piše britanski The Sun, stručnjak i poznavalac prilika u britanskoj kraljevskoj porodici ističe da postoje barem dva znaka da se brak Saseksovih ozbiljno ljulja. Situaciju bi, barem donekle, moglo da popravi nasledstvo koje Harija očekuje nakon 40 rođendana.

Šta ne valja?

Prema pisanju medija Hari će nakon današnjeg rođendana moći da raspolaže sa 9,4 miliona evra koje mu je u nasledstvo ostavila pokojna baka Elizabeta II. Iako se od ove cifre običnim ljudima vrti u glavi, za Saseksove je to tek sića. Možda je novac koji se troše na život na visokoj nozi, a bez podrške kraljevske porodice koju su napustili, jeste glavni kamen spoticanja u braku Harija i Megan.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako u javnosti deluju kao skladan par brak Saseksovih je daleko od idelanog

 

Kako ističe stručnjak za kraljevsku porodicu Hugo Vikers dva ključna znaka ukazuju da postoje ozbiljni problemi u braku Saseksovih.

- U svojoj rođendanskoj izjavi Hari je pomenuo decu Arčija i Lilibet, čak i svoje ljubimce, ali nije spomenuo Megan. To se nikad ranije nije dogodilo i može da ukazuje na probleme među njima. On je navodno ljut na ženu zato što se loše ophodi prema osoblju zbog čega svi od reda daju otkaze i ne žele da rade za njih - rekao je Hugo.

Prema njegovim rečima kako se može čuti od malobrojnih prijatelja Harija on je nesrećan u Americi, nedostaje mu kuća, Britanija, izgubio je drugare s kojima je nekad bio vrlo blizak.

- On je praktično sve žrtvovao zbog Megan, koja je svoj na svome. Ni on, ni ona nisu očekivali da će stvari ići u ovako lošem pravcu nakon što su napustili kraljevske dužnosti, niti da će se porodica praktično odreći Harija nakon što se preselio u Kaliforniju - dodao je on.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Signali upućuju na to da par ima ozbiljnih bračnih problema, tvrdi kraljevski stručnjak

 

Vikers smatra da će današnji rođendan će biti prekretnica za Harija, ali i za njegov brak.

Ovaj rođendan je prilika za njega da se osvrne unazad, da vidi šta je uradio i gde je pogrešio, ali i da razmisli kakvu budućnost želi. On mora dobro da razmisli o svemu što je uradio i rekao nakon preseljenja u Kaliforniju, koliko je to nanelo štete ne samo kraljevskoj porodici već i njemu. Na njemu je da odluči šta i kakoće dalje - poručio je Vikers.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)