Zanimljivosti

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O HARIJU I MEGAN: Ovako zaista žive u Americi - u bogatoj zajednici ovo nema niko osim njih

Princa često viđaju kad šeta psa ili vozi bicikl.

06.09.2024 18:10

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O HARIJU I MEGAN: Ovako zaista žive u Americi - u bogatoj zajednici ovo nema niko osim njih
JLPPA / Bestimage / Profimedia

Princ Hari (39) i njegova supruga Megan Markl pre četiri godine odrekli su se svih kraljevskih dužnosti i iz Velike Britanije se preselili u Ameriku. Razlog je, bar su tako tada naveli, bila njihova želja za privatnošću.
Par je za više od 14 miliona dolara kupio raskošnu vilu i imanje u Montesitu u Kaliforniji gde se rodila i njihova ćerkica Lilibet. 

Šta kažu komšije

Nakon preseljenja u SAD Hari i Megan se nisu povukli iz javnosti, naprotiv nakon objavljivanja njegovim memoara "Rezervni" (Spare) nije bilo emisije u kojoj nije gostovao kako bi reklamirao knjigu. Međutim, kad je u pitanju njihov život iza zidina luksuzne vile o tome se malo zna.

Tek ponekad Megan objavi po neku fotografiju na svom Instagram profilu, pa fanovi mogu da zavire kako izgleda unutrađnjost njihovog dom.

Printscreen/Netflix

Detalj sa imanja prikazali su u svom dokumentarcu na Netfliksu

Po prvi put za The Telegraph o Hariju i Megan su progovorile njihove komšije koje ih sreću svaki dan i otkrile kako zaista izgleda život Saseksovih.

- Najčešće ga viđamo kako šeta svog labradora po plaži ili vozi bicikl dok ga obezbeđenje prati u rendž roveru. Iskreno, nisam ih baš mnogo viđao uglavnom  se drže po strani - rekao je jedan od njegovih komšija.

Prema rečima komšija slavnog para Megan povremeno viđaju na lokalnoj farmi gde kupuje namirnice ili na ručku sa prijateljima. Ona se navodno pridružila grupi koja se sastaje da bi igrala mahjong – tradicionalnu kinesku društvenu igru koja postaje sve popularnija.

Harijev dan počinje meditacijom od 30 do 40 minuta, potom vežba sa ličnim trenerima, a povremeno ga komšije vide kako posmatra ptice u svojoj bašti ili žuri da odvede sina Arčija u školu. 

Kako su objasnile komšije slavnog para Hari i Megan uglavnom izbegavaju da susrete sa lokalnim stanovništvom.

- To je veoma bogata zajednica, imamo mnogo ljudi koji daju dosta novca našim kulturnim organizacijama, kao i dobrotvornim organizacijama, ali ih ne viđamo - rekao je Ričard Minerds, kolumnista lokalnog lista koji živi u blizini vojvode i vojvotkinje od Saseksa. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par ima obezbeđenje kakvo nema niko drugi iako žive u bogatom kraju

On je naglasio da niko osim njih nema toliko obezbeđenja i telohranitelja po čemu se razlikuju od svih ostalih, čak i vrlo bogatih stanovnika ovog kraja.

- Ovde živi zaista puno bogatih ljudi, ali niko nema lično obezbeđenje i pratnju kao Hari i Megan - dodao je on.

Kako je nedavno za US Weekly rekao izvor blizak Saseksovima Hari ima malu grupu bliskih prijatelja u Americi kojih se drži. 

- Njemu su Megan i njegova deca uvek na prvom mestu i prioritet. Ako to znači da će oni biti sigurni i srećni ovde u Montesitu on će ostati zajedno s njima - poručio je jedan od komšija Saseksovih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)