Zanimljivosti

MEGAN OPET SKOČILA NA HARIJA - ŠOK: Zgrabila je njegovo lice, privukla ga sebi pred svima - zaboravili gde su (VIDEO)

Par je pokazao kako pleše u vrelim ritmovima salse.

19.08.2024 12:30

MEGAN OPET SKOČILA NA HARIJA - ŠOK: Zgrabila je njegovo lice, privukla ga sebi pred svima - zaboravili gde su (VIDEO)
Credit: Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl ovih dana nalaze se u Južnoj Americi, tačnije u Kolumbiji. Iako su se odlaskom iz Velike Britanije svojevoljno odrekli svih kraljevskih dužnosti vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ponovo su na kvazikraljevskoj turneji, piše Dejli mejl.

Harija i Megan su dočekali potpredsednica ove zemlje Fransija Markez i njen suprug Rafael Jerni Piniljo, koji su i njihovi domaćini tokom četvorodnevne posete Kolumbiji.

Ne mare za druge

Boravak u ovoj zemlji vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su iskoristili da posete Kali, kolumbijski gradić koji važi za prestonicu salse. Poneti atmosferom i vrelim latino ritmovima Hari i Megan su se prepustili trenutku i zaplesali salsu.

Kako se može videti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, par je vrlo uigran i jasno da ne plešu salsu prvi put. Njihov vreo ples i mrdanje kukovima izazvalo je oduševljenje lokalnog stanovništva.

 

 

Hari i Megan su se ponašali kako da nisu u javnosti, a ples su zapečatili strasnim poljupcem kršeći sve moguće protokole ponašanja u javnosti. Ona je zgrabila Harijevo lice obema rukama, privlačeći ga sebi i strasno ga ljubeći pred svima.

Čini se da Hari i Megan jednostavno ne mogu da drže ruke podalje jedno od drugog čak i u ovakvim zvaničnim posetama. Oboje su bili nasmejani i srećni očigledno ne dajući ni pet para šta će svet da kaže na njihovo ponašanje. 
Hariju ni najmanje nije smetalo ponašanje njegove supruge, naprotiv bio je presrećan što s njim deli intimne trenutke pred svima, iako nije prvi put da se vojvodtkinja od Saseksa ovako ponaša u javnosti.

Yaroslav Sabitov/YES Market Media/Alamy/ Alamy/Profimedia

Hari i Megan ne mogu da skinu ruke jedno sa drugog čak i u javnosti

 

Megan je za ovu priliku odabrala belu lanenu haljinu dok je na ruci nosila zlatni sat koji je nekad pripadao princezi Dajani vredan 18.000 evra. Hari je nosio drap pantalone i belu košulju čije rukave je podvrnuo zbog vrućine. Njih dvoje su čak i modno bili usklađeni.  

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)