Zanimljivosti

VILIJAMOV PRIJATELJ OTKRIO SVE O OPIJATIMA PRINCA HARIJA: Koristio ih je i vreme je da uradi OVO!

Tokom rane mladosti princ Hari je koristio narkotike, što je priznao i u svojoj knjizi.

12.08.2024 12:57

VILIJAMOV PRIJATELJ OTKRIO SVE O OPIJATIMA PRINCA HARIJA: Koristio ih je i vreme je da uradi OVO!
(AP Photo/Matt Dunham, Pool)

Princ Hari uskoro planira putovanje u Kolumbiju, a budući da je ta zemlja pogođena kriminalom i tamo se dešavaju zločini zbog upotrebe narkotika, Vilijamov prijatelj smatra da bi Hari trebalo javno da se izvini. U vezu s tim se dovodi činjenica da je princ tokom rane mladosti koristio kokain, što je priznao i u svojoj knjizi "Rezervni" (Spare), a to je sve potvrdio neimenovani prijatelj za The Daily Beast. 

- Njegovo putovanje u Kolumbiju trebalo bi da uključi priznanje da su zemlju uništili narko-teroristi koji opslužuju bogate korisnike droga na zapadu i zbog toga bi trebalo da ustane i da se izvini zbog sopstvenog učešća u toj odvratnoj trgovini. To bi bila korisna intervencija - dodao je on.

Odbegli član kraljevske porodice priznao je da je sa 17 godina uzimao kokain i da je to činio da bi se "osećao drugačije".

- Naravno da sam u to vreme uzimao kokain. U nečijoj kući, tokom lovačkog vikenda, ponuđena mi je linija i otad sam još nešto konzumirao. Nije baš bilo zabavno i nije me činilo srećnim kao što je činilo drugima i moj cilj je bio da se osetim drugačije. Da budem drugačiji - rekao je u svojoj knjizi princ Hari.

Emmanuel Osodi/AFP/Profimedia

Predstojeće putovanje Saseksovih u južnoameričku zemlju važno je i zbog toga je i Harijevo izvinjenje, prema rečima Vilijamovog prijatelja, ključno

 

Vojvoda od Saseksa je i u drugim prilikama govorio o svom susretu sa opijatima i alkoholom, a to je priznao i jednom prilikom u intervjuu sa Andersonom u emisiji "60 minuta" prošle godine. On je otkrio kako se oslanjao na alkohol i drogu - kao što su kokain, trava i psihodelici, a to je bio kako je rekao odgovor na tragičnu smrt njegove majke, princeze Dajane.

Megan i Hari uskoro putuju za Kolumbiju

Hari i Megan Markl bi trebalo da se otisnu na svoje sledeće putovanje u Kolumbiju. Potpredsednica te zemlje Fransia Markes najavila je predstojeću posetu vojvode i vojvotkinje od Saseksa početkom ovog meseca.

Ona je naglasila važnost njihove posete i priliku da upoznaju "živahne lokacije" zatim lidere, mlade i žene koji predstavljaju glas svih onih koji žele napredak toj zemlji. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa idu u tu zemlju povodom prve Svetske ministarske konferencije o eliminaciji nasilja nad decom, koja će se održati u novembru.

Tanjug/AP

Megan i Hari planiraju novo putovanje

Megan i Hari su nedavno osnovali inicijativu "Mreža roditelja", koja ima za cilj da pomogne roditeljima čija su deca bila pogođena nekom vrstom nasilja na društvenim mrežama, piše Njujork post. Kao odgovor na Harijevo i Meganino putovanje u Kolumbiju oglasio se Vilijamov prijatelj.

- Ne mogu da verujem da je trolovanje na mreži najveći rizik da ona budu eksploatisana, porobljena i ubijena od narko-bandi - rekao je on.

Harijevo korišćenje droge moglo bi da izazove kontroverze u vezi sa deportacijom. Navodno on na obrascima za prijavu prilikom preseljenja u SAD nije spomenuo istoriju s drogom, što je, prema rečima tamošnje vlade, osnov za deportaciju.

Bivši član kraljevske porodice je navodno lagao u svom zahtevu za vizu, što je tadašnji predsednik Donald Tramp rekao da će razmotriti ako bude izabran za predsednika te zemlje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)