Zanimljivosti

TURSKOG GLUMCA SERIJA KOŠTALA BRAKA: Zbog Šeherezade je ostavio ovu trudnu glumicu i to 6 meseci posle venčanja! (FOTO)

Iz osvete je abortirala.

10.09.2024 19:25

TURSKOG GLUMCA SERIJA KOŠTALA BRAKA: Zbog Šeherezade je ostavio ovu trudnu glumicu i to 6 meseci posle venčanja! (FOTO)
SUD PRESSE / Visual / Profimedia

Turski glumac Halit Ergenč, poznat po ulogama u serijama "Hiljadu i jedna noć" i "Sulejman Veličanstveni", nije privlačio pažnju samo svojim glumačkim talentom, već i burnim ljubavnim životom. Njegov brak sa glumicom Gizem Sojsaldi završio se dramatičnim razvodom. Naime, Halit je tokom snimanja serije "Hiljadu i jedna noć" započeo ljubavnu vezu sa koleginicom Berguzar Korel, koja mu je postala druga supruga.

Gizem je za medije podelila detalje o njihovom braku i bolnom razvodu. Njihova ljubavna priča započela je slučajno, dok je ona sa prijateljicom uživala u ribljem obroku na plaži u Foči. 

- Halit je tu snimao film "First Love" i konobar nam je prišao rekavši da Halit i njegova ekipa žele da nas upoznaju. Bila sam nervozna kada je seo za naš sto, ali bio je tako prijatan da smo brzo kliknuli i proveli tri sata u razgovoru. Tada smo se i zaljubili - prisetila se Gizem.

 

 

Par se venčao 2008. godine, a Gizem je zbog ljubavi prema Halitu odložila put u Ameriku, gde je planirala da gradi glumačku karijeru. Ipak, samo šest meseci kasnije, njihov brak se raspao. Halit se tokom snimanja fatalne serije "Hiljadu i jedna noć" zaljubio u Berguzar Korel i odlučio da ostavi Gizem, iako je ona tada već bila trudna.

- Nisam želela da rodim dete u takvoj situaciji - otkrila je Gizem, koja je zbog emocionalnog sloma odlučila da abortira. 

Iako joj je Halit ponudio 250.000 turskih lira kao nadoknadu, ona je istakla da ni sav novac ovog sveta ne može nadoknaditi bol koji je pretrpela.

 

 

- Psihijatar mi je rekao da je uništio mene kako bi zacelio sebe. Plakala sam danima. Kada je došao da mi saopšti da je njegova konačna odluka razvod, shvatila sam da me nikada nije video kao partnera za ceo život. Posle toga nikada ga više nisam pozvala, samo je on zvao mene - istakla je ona svojevremeno.

Gizem je ipak ponovo pronašla sreću. Od 2012. godine je u braku sa rediteljem Husejinom Karabejom, sa kojim ima sina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)