Zanimljivosti

KAO OD MAJKE ROĐENI NA JAHTI: Kristijano i Georgina se "čapkaju" pred svima, ne mogu da se zaustave (ŠOK SADRŽAJ)

Ne skrivaju koliko se vole i privlače.

06.09.2024 16:10

KAO OD MAJKE ROĐENI NA JAHTI: Kristijano i Georgina se "čapkaju" pred svima, ne mogu da se zaustave (ŠOK SADRŽAJ)
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez već danima uživaju na jahti. Iako su ih paparaci hvatali kako su se i previše opustili tokom njihovog odmora, ovoga puta nisu oni bili u centru pažnje. Dok su bili na moru, pored njih je bio par na jahti, a oni su bili potpuno nagi.

Par koji je naišao uopšte nije bio uznemiren zbog ljudi, već su uživali, a Georgina i Ronaldo su se trudili da tome ne pridaju značaja. Fotografije para na jahti pored Georgine i Ronalda, pogledajte OVDE.

Russo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Georgina i Ronaldo na jahti

Georgina i Ronaldo su nastavili da se kupaju, plivaju, a nekoliko puta on je uhvatio i za zadnjicu. Primećujemo, da supruga slavnog fudbalera svaki put nosi sve manje i manje kupaće kostime. Ovoga puta, ona je na sebi imala crveni tanga bikini.

Kristijano je u međuvremenu pokazao svoje isklesane trbušnjake dok je bio bez majice u jednostavnim crnim kupaćim gaćama. Nakon razgovora na palubi, Kristijano je skočio u vodu.

Russo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Georgina i Kristijano se ljube na jahti

Njihova deca nisu primećena na jahti, što govori u prilog tome da je ovo romantičan dan za par. Neki će ovo verovatno protumačiti i kao medeni mesec jer su kružile glasine da se par tajno venčao.

Inače, pre dva dana Georgina je bila na Filmskom festivalu u Veneciji, a njena modna kombinacija za tu priliku naišla je na kritike.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Georgina Rodrigez stigla u Veneciju

Ona je bila u uskoj i kratkoj crnoj haljini, a njen dolazak takođe je privukao pažnju jer se pojavila u crnim mrežastim čarapama i malenom šortsu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)