Roditeljstvo

"POČELO JE" MARIJA ŠERIFOVIĆ U HAOSU ZBOG SINA: Ovaj pevač joj je pritekao u pomoć, evo sa čime se suočava (FOTO)

Mario je sve aktivniji, a ima samo devet meseci.

06.09.2024 09:15

"POČELO JE" MARIJA ŠERIFOVIĆ U HAOSU ZBOG SINA: Ovaj pevač joj je pritekao u pomoć,  evo sa čime se suočava (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifović je brižna mama i sa sinom Mariom uživa u svakodnevici. Mario raste i sve je zanimljiviji. Ovoga puta, Marija je snimila sina i dobrog prijatelja i brata Danijela Pavlovića koji je inače srpski pevač i kompozitor. Okružen igračkama u jednoj prostoriji, Danijel je svirao na klaviru dok je na vratima stajala Marija sa sinom. Njen sin Mario je pomno slušao izvođenje na klaviru i uživao. On je okrenut leđima te nemamo priliku da bebi vidimo lice.

Da podsetimo, Danijel je Marijin polubrat, on je dete pevačicinog oca Rajka i rođen je u vanbračnoj zajednici.

Marija je snimak podelila na svojoj društvenoj mreži Instagram, uz jedan besan emotikon. Na njemu, ujak svira Mariu, a ona je kratko poručila:

- Počelo je.

Očigledno, dečak je bio namršten pa je njen brat prokomentarisao:


- Ne sviđa mu se što je naštimovan klavir.

Printscreen/Instagram/serifovic

Mario uživa u muzici Danijela Pavlovića

Pevačica je godinama želela bebu, o čemu je pričala svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji.

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pre izvesnog vremena pevačica.

Mario sada ima devet meseci i aktivna je beba. Jednom prilikom, Marija Šerifović se na društvenoj mreži Instagram požalila da je dečak izuzetno aktivan i da ima mira samo kad spava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)