Zanimljivosti

BRUTALNA OSVETA SLAVNE GLUMICE : S novim dečkom paradira ispred nosa bivšem u Veneciji, ali ovo niko nije znao

Kod Anđeline nema slučajnosti i iskoristiće svaku priliku da povredi Pita.

31.08.2024 16:15

BRUTALNA OSVETA SLAVNE GLUMICE : S novim dečkom paradira ispred nosa bivšem u Veneciji, ali ovo niko nije znao
COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna holivudska glumica Anđelina Džoli (49) više ne krije da je u romansi sa devet godina mlađim britanskim reperom i političkim aktivistom po imenu Akale! Par je slikan kako zajedno izlaze iz njenog hotela, odlaze na pristanište, a on je bio u pozadini dok je ona promovisala svoj najnoviji film zasnovan na životu čuvene operske dive Marije Kalas.

Nema slučajnosti kod Anđeline

Posle osam godina od rastanka sa Bred Pitom, Džolijeva više ne krije novu vezu, ali mnoge je šokirali detalji njihove romanse koja traje već više od godinu dana!

Kako piše Daily Mail, prijateljica glumice otkrila je do sad nepoznate detalje veze britanskog repera i slavne glumice.

- Oni dele istu strast kada su u pitanju društveni i humanitarni razlozi. Oni se poznaju odavbno i prethodnih nekoliko godina su sarađivali nekoliko puta, pre svega po pitanju ljudskih prava. Endži govori veoma pohvalno o njemu - rekla je prijateljica Džolijeve. 

 

 

 

Mnogi mediji prenose da se oni viđaju privatno više od godinu dana, ali da je ona insistirala na tome da njihova veza ostane - privatna! Šta se u međuvremenu dogodilo i zašto je odlučila da izađe u javnost sa novim dečkom baš sad nikome nije jasno, ali se razlozi daju naslutiti.

Kod Anđeline Džoli nema slučajnosti, pa tako nije ni slučajno što je novog dečka povela na 81. Filmski festival u Veneciji na koji je dođao i njen bivši muž Bred Pita.

Nema sumnje da je ona želela da mu se brutalno osveti što je priznao vezu sa mlađanom Ines de Ramon s kojom se pre nešto više od mesec dana pojavio na trci u Londonu držeći svoju dragu za ruku. 
Poznavaoci prilika u Holivudu tvrde da je bilo samo pitanje dana kad će Anđelina uzvratiti udarac. 

 

 

Akala je odavno upoznao njenu decu koju je dobila u braku sa Pitom i kako pišu mediji, najbolje se slaže sa Šajlo i Zaharom koje su s majkom bile na festivalu u Kalabašu na Jamajci u maju prošle godine. 

Očevidac je tada rekao da je Akala bio "veoma zaštitnički nastrojen prema Ćerkama Džolijeve" dok ih je čuvao i vodao okolo. Anđelina će iskoristiti svaku priliku da povredi Breda, a sledeće što se može očekivati da se Akala slika sa njihovom decom kako bi Pitu pokazala da nema šta da traži u životu dece kojima je on otac.  

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)