Zanimljivosti

DECA BREDA PITA NEĆE NI DA ČUJU ZA NJEGA: Anđelina im isprala mozak, sme da viđa samo blizance - i to kad ona kaže

Njegova biološka ćerka Šajlo na dan 18. rođendana zvanično iz prezimena izbacila očevo.

10.07.2024 16:11

DECA BREDA PITA NEĆE NI DA ČUJU ZA NJEGA: Anđelina im isprala mozak, sme da viđa samo blizance - i to kad ona kaže
BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

Bred Pit (60) se sve više otuđuje od dece iz braka sa Anđelinom Žoli (49). Holivudski glumac, gotovo da nema nikakav kontakt sa svojom decom, dok može da viđa samo najmlađe blizance, Noksa i Vivijen, koji imaju 15 godina.

Najstarija biološka ćerka Breda i Anđeline, Šajlo, zvanično je podnela zahtev da se iz njenog prezimena ukloni očevo prezime Pit. Ona je krajem maja napunila 18 godina, a istog dana kada je zvanično postala punoletna podnela je zahtev da joj se ukloni očevo prezime.

Podsećamo, Bred i Anđelina su tokom veze koja je trajala 12 godina, dobili šestoro dece. Tu su usvojeni Medoks (22) i Paks (20) koji totalno odbijaju da se uopšte vide sa Bredom i ne koriste njegovo prezime, kao i usvojena Zahara (19), koja je sličnog mišljenja, a prezime Pit je uklonila pre Šajlo (18). Iako su Noks i Vivijen i dalje maloletni, budući da imaju 15 godina, navodno Vivijen se u školi potpisuje isključivo kao Džoli. 

O svađi u avionu je brujao svet

Kap koja je prelila čašu između Pita i dece usledila je nakon 2016. godine, kada su se on i Anđelina žestoko posvađali u privatnom avionu. U FBI izveštaju objavljenom 2022. godine glumica je optužila bivšeg supruga za fizički napad, dok je par leteo za Kaliforniju.

Ona tvrdi da ju je zgrabio za glavu i ramena i da ju je drmusao, dok je vikao: "Ti si s**bala ovu porodicu". Takođe, u izveštaju je dodato da je Bred četiri puta udario u plafon aviona, da je Anđelinu polio pivom i da se obraćao deci agresivnim tonom. Takođe je optužen da je napao najstarijeg Medoksa koji je pokušao da zaštiti Anđelinu, ali je glumca policija Los Anđelesa kasnije oslobodila krivice.

Anđelina ima puno starateljstvo, on ih samo viđa

Duga bitka za starateljstvo završila se zajedničkim starateljstvo, ali je 2021. ova odluka poništena u žalbenom postupku. Anđelina je tako glavni staratelj njihove dece i ima starateljska prava nad mlađim blizancima, ali sporazum o starateljstvu omogućava Pitu da ih povremeno viđa.

- On gotovo da nema nikakav kontakt sa starijom decom. Njegova angažovanost sa mlađom decom je ograničena poslednjih meseci zbog njegovog rasporeda snimanja. Trenutno je zauzet snimanjem novog filma "F1", koji se snima na lokacijama širom Evrope i Severne Amerike, dok je Anđelina ostala u Los Angelesu da se brine o deci - rekao je izvor blizak paru za People.

Ovakvi odnosi sa decom dovode do Bredovog očajanja, budući da je za njega uloga oca neopisivo važna.

- Ovo je rezultat knjiškog primera uticaja jednog roditelja na to da se zamrzi drugi i to je izvor ogromne tuge u njegovom životu. Tu su godine i godine Anđelininih priča i ponavljanja tih lažnih priča o Bredu i realnost je takva da je ona otuđila decu od oca i istina je da ga to veoma uznemiruje. To je poražavajuće - rekao je izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)