Zanimljivosti

GLUMICA u 34. KAO BUGARSKA MLADA - I TO NA SVOJOJ PROSLAVI: Grudi na izvol'te, šlic do veša i HAOS - samo pogledajte

Tako se obukla za svoj rođendan.

29.08.2024 12:20

GLUMICA u 34. KAO BUGARSKA MLADA - I TO NA SVOJOJ PROSLAVI: Grudi na izvol'te, šlic do veša i HAOS - samo pogledajte
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Engleska glumica Helen Flanagan, koja se proslavila ulogom Rouzi Vebster u seriji "Ulica krunisanja", napravila je slavlje za 34. rođendan

Slavlje je priređeno u jednom poznatom klubu u Mančesteru, a društvo joj je pravio novi dečko i bivši fudbaler Robi Talbot, kao i njeno troje dece, koje je dobila u vanbračnoj vezi s takođe fudbalerom Skotom Sinklerom. 

Glumica se na slavlju pojavila u drečavoj pink haljini, koja je bila sastavljena od malih karnerića. 

Kritike na mrežama

Toaleta je imala duboki izrez koji je dopirao gotovo do do struka, pa se činilo da glumica "pliva" na ružičastim karnerima. Kako su primetili neki od njenih pratilaca na Instagramu u ovoj toaleti je izgledala kao "bugarska mlada", što je izraz za žene koje preteruju u ekscentričnom oblačenju.

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi su bili zapanjeni njenim izborom haljine za rođendansku proslavu

 

Glumica je haljinu uparila sa srebrnim sandala sa šljokicama, dok je u ruci držala malu okruglu torbu koja je podsećala na ružu. Plavu kosu je pustila da joj slobodno pada niz ramena, a kompletan autfit je zaokružila nežnom šminkom u ružičastim tonovima. 

- Meni ličiš na ogromnu žvakaću gumu.

- Bože, šta ti bi da obučeš takvu haljinu. Izgledaš kao da si obukla šećernu vunu s vašara.

- Meni liči na bugarsku mladu!

- Zašto je kritikujete? Ako se ona dobro oseća u ovoj haljini, šta koga broga šta je obukla - bili su samo neki od komentara na njenu haljinu na mrežama. 

Plavokosa lepotica je na rođendanu bila sa novim dečkom, ali svoju vezu i dalje drži u tajnosti zato što je deo TV projekta "Zabavljanje sa zvezdom", koja vrlo popularna u Britaniji.

Psihički problemi

Iako je njena proslava bila glamurozna, Helen je priznala da ni tog dana nije mogla da pobegne od svojih majčinskih obaveza. Ona ima troje dece - ćerke Matildu i Dalilu i sina Čarlija, koje je dobila tokom 13 godina vanbračne veze sa fudbalskim asom Skotom Sinklerom. Par se rastao u oktobru 2022, a Helen je priznala da je imala teške psihičke probleme nakon razvoda.

- U suštini sam se mučila sa mentalnim zdravljem, posebno loše sam se osećala u periodu Božića, nakon rastanka sa Skotom. Spas sam potražila u tabletama, zbog čega sam morala da prekinem turneju s pozorišnom trupom. To me je dotuklo jer sam sebe uvek smatrala profesionalcem - ispričala je nekoliko meseci kasnije ona.

Najveća podrška da prevaziđe taj težak period bila su joj deca i njeni roditelji. Gotovo dve godine nakon rastanka od Skota lepa glumica je ponovo srećna u zaljubljena, a osmeh joj ne silazi sa lica čak i kad izgleda kao "bugarska mlada".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)