Zanimljivosti

ČAK 15 SATI TRAJALA JE DRAMA - SPORTISTA LEŽAO ONESVEŠĆEN U TERETANI: Policija razvaljivala vrata!

Đulijano Pironi se nalazi u veštački izazvanoj komi.

27.08.2024 14:10

ČAK 15 SATI TRAJALA JE DRAMA - SPORTISTA LEŽAO ONESVEŠĆEN U TERETANI: Policija razvaljivala vrata!
Facebook

Poznati australijski bodibilder Đulijano Pirone, trenutno se nalazi u bolnici gde se lekari bore za njegov život. On je kolabirao tokom tuširanja posle treninga, i policija ga je pronašla tek posle 15 sati! Pirone se nalazi u veštački izazvanoj komi, a nikome nije jasno kako niko nije primetio da se nešto dešava u tuš kabini.

Ujutru, pre posla, Pirone je otišao na trening u teretani i pronađen je tek uveče kada je njegova majka alarmirala policiju u Pertu.

Nakon što je uspaničena Đulijanova majka Danijela Pironi prijavila njegov nestanak, policajci su uspeli da uđu u trag njegovom mobilnom telefonu.

Facebook

Đulijano Pironi

Policajci su morali da razvale vrata od tuš kabine koja je bila zaključana, i kada su na podu videli onesvešćenog Đulijana, mislili su da je mrtav. 

Međutim, policajci su brzo reagovali, dali su mu veštačko disanje, i Đulijano se nakratko osvestio pre dolaska Hitne pomoći.

Facebook

Đulijano Pironi

- Da nije bilo prisebnosti policajaca, moj divni sin ne bi bio živ. Bio je sam u tuš kabini, a kada je policija provalila unutra, našli su ga na podu sa povredom glave dok je hladna voda tekla iz tuša. I dalje ne mogu da shvatim da 15 sati niko nije bilo šta primetio. Kola su mu bila parkirana ispred ulaza, i ni to nije privuklo pažnju bilo koga - priča Danijela Pironi i nastavlja:

- Poslednju poruku je poslao prijatelju ujutru u 7:03 časova, a pronađen je tek u 22:30! Đulijano ne bi bio u veštačkoj komi da ga je neko pronašao posle dva ili četiri sata - očajna je Danijela Pironi, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)