Vesti SRCE MU JE STALO, U BOLNICI SU GA REANIMIRALI 45 MINUTA, PA PROGLASILI MRTVIM: Ono što se potom desilo do danas ne može niko da objasni! (VIDEO) 10:40
Odrasli PROBUDILA SAM SE IZ KOME I REKLI SU MI DA SAM SE PORODILA, JA SE TOGA NE SEĆAM: Doneli su mi dete i ja sam se izbezumila 19:55
Odrasli OTIŠLA JE DA SPAVA I PALA U KOMU - PROBUDILA SE POSLE 16 DANA I ZABORAVILA 20 GODINA ŽIVOTA: A onda se dogodilo ono najgore! 19:50
Odrasli PRIMLJENA JE U BOLNICU S TEŠKOM UPALOM PLUĆA, a lekari su otkrili nešto još gore i stavili je u komu! Ono što je usledilo nisu očekivali - otvorila je oči i rekla da ima PORUKU! 12:01
Odrasli ZBOG OPKLADE JE POJEO OVO - 420 DANA JE BIO U KOMI I OSTAO PARALIZOVAN, a njegove reči majci KIDAJU SRCE! ! Ova priča nas sve tera da se zapitamo! 12:02
Dete DEČAK TRI SATA NIJE IMAO PULS NAKON ŠTO JE UPAO U BAZEN: Pet minuta je bio pod vodom, a kada su mu doktori izmerili temperaturu - zanemeli su od ŠOKA! 10:40
Vesti DOKTOR SE PROBUDIO IZ KOME I KAŽE DA JE BIO U RAJU, KAD JE NJU VIDEO, ZNAO JE DA NE HALUCINIRA: Evo koga je sve sreo tamo 18:40
Dete DEČAK UMRO ČETIRI PUTA, a kada su hteli da ga isključe s aparata za održavanje života samo je OTVORIO OČI: Kad je otkrio gde je bio lekari su se skamenili! (FOTO) 11:20
Odrasli UMRO DVAPUT KADA GA JE 4.000 VOLTI UDARILO U GLAVU: Pao je u komu, a kada je iznenada otvorio oči desilo se nešto još JEZIVIJE! 09:30
Odrasli 30 DANA JE BILA U KOMI, LEKOVI SU JE UNAKAZILI! Svi su se opraštali od nje, a onda se desilo čudo: Pogledajte kako danas izgleda! 19:45
Odrasli HTELI SU DA ME ISKLJUČE S APARATA, A JA SAM U STVARI BIO ŽIV! 10 meseci sam pokušavao da izgovorim samo jedno, a onda je ušla ONA! (FOTO) 16:25
Odrasli PROBUDIO SE IZ KOME I ZABORAVIO 39 GODINA ŽIVOTA: Bio je ubeđen da i dalje ima 24, a kada se pogledao u ogledalo i na vratima video NJU zaplakao je kao dete! 16:10