Zanimljivosti

IRINA SE MASKIRALA, PA NAVALILA NA HRANU KAO DA JOJ JE POSLEDNJE: Lepotica u Njujorku tamanila sve što je bilo pred njom

Ruska manekenka se opustila jer je verovala da je niko ne gleda i ne prepoznaje.

22.08.2024 15:50

IRINA SE MASKIRALA, PA NAVALILA NA HRANU KAO DA JOJ JE POSLEDNJE: Lepotica u Njujorku tamanila sve što je bilo pred njom
Credit: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supermodel Irina Šajk (30) važi za jednu od najlepših žena na svetu. Ruska manekenka zgrnula je ogromno bogatstvo na svoju lepotu, a svojeveremno je zavela i slavnog glumca Bredlija Kupera kome je rodila ćerkicu Leu. Irina uvek izgleda top, a kako je više puta isticala izuzetno vodi računa o ishrani, nezi lica i redovno vežba. 

Kad niko ne gleda

Jedna od najlepših žena u današnjoj modnoj industiriji izdvojila se ne samo svojom lepotom već i damskim ponašanjem. Međutim, i ona ume da se opusti kad misli da je niko ne gleda.

Zbog poslovnih obaveza lepa Ruskinja je ovih dana boravila u Njujorku gde je fotografisana je u potpuno neočekivanom izdanju. Umesto skockana od glave do pete kako smo navikli da je viđamo, Irina je snimljena je ujednom njujorškom restoranu brze hrane u blizini Sohoa.

Credit: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina je halapljivo gurala hranu u usta

 

Sedela je u improvizovanoj bašti u društvu najboljeg prijatelja i ličnog trenera. Na sebi je imala sportsku duksericu čiju kapuljaču je stavila na glavu kako bi se maskirala. Velike crne naočari su joj prekrivale dobar deo lica, a ona je tamanila hranu ispred sebe kao da joj je poslednji obrok. 

Iako je bila u restoranu brze hrane poručila je salatu od lososa, a viljuškom je halapljivo gurala hranu u usta. Ispred nje je stajala i velika flaša sa proteinskim napitkom. Verovatno je pre toga bila na trčanju, pa je ogladnela.

Ovakvo izdanje lepe Ruskinje nikad do sad nije viđeno, ali je ovim samo potvrdila da je i ona zapravo čovek kao i bilo ko drugi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

 

Kako je jednom prilikom otkrila Irina ona posebnu pažnju posvećuje nezi kože lica kako bi uvek izgledala sveže, odmorno i mladoliko.

- Da biste dobro izgledali ne morate koristiti puno šminke. Dan započinjem umivanjem samo vodom, dok uveče lice temeljno očistim. Često menjam proizvode i volim da ih isprobavam. Svaki dan obavezno nanosim hidratantnu kremu, a leti radije biram lagane serume - rekla je jednom prilikom ova lepotica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Ona je izdvojila i jednu vrlo jeftinu namirnicu bez koje ne može i koja joj pomaže da zadrži lepotu. 

- Obožavam i kokosovo ulje koje često koristim za njegu kože i to odmah nakon tuširanja na mokroj koži. Naravno, leti uvek nanosim sredstva s UV faktorom na područje vrata, ruku i lica i klonim se sunca koji je najveći neprijatelj kože - dodala je Irina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)