Zanimljivosti

OVA ŽENA UVEK JE OBUČENA BEZ GREŠKE: Kraljica Leticija i za šetnju bira savšene komade - jedan detalj su svi primetili

Ženski deo španske kraljevske porodice odmara se na Balearskim ostrvima.

07.08.2024 17:25

OVA ŽENA UVEK JE OBUČENA BEZ GREŠKE: Kraljica Leticija i za šetnju bira savšene komade - jedan detalj su svi primetili
Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

Španska kraljica Leticija još jednom je pokazala da je neprikoslovena vladarka modnog stila i elegancije, posebno u neformalnim kežual prilikama. Ona je fotografisana na ulicama Palma de Majorke zajedno sa svekrvom Sofijom i svojim ćerkama Leonor i Sofija, koja nosi bakino ime.

Zajedno su uhvaćene u šetnji i ponašale su se kao sav normalan svet. Kraljica Leticija je bila bez trunke šminke na licu, a u jednom trenutku je ušla u prodavnicu zdrave hrane gde je pazarila sitnice. Potom je vesela četvorka zastala i u bitku sa ženskom garderobom na šetalištu ovog primorskog grada gde su trenutno na odmoru.

Stajling bez greške

Za opuštenu šetnju kraljica Leticija Kraljica je odabrala dugu, maksi ružičastu haljinu sa kockastim šarama bez rukava, dok je na nogama imala ravne sandale. Posebnu pažnju privukla je njena neobična, pletena torba koja je na sebi imala šest okruglih cvetova nalik na suncokret.

 

 

  

Za razliku od nje, bivša kraljica Sofija i njena svekrva odabrala je klasik varijantu s kojom nema greške. Teget svilenu košulju dugih rukava je uklopila sa belim pantalonama i platformama, dok je oko vrata nosila dugu ogrlicu i u ruci torbu sa plavim drškama. Nežno je ispod ruke držala unuku dok su šetale ulicom.

Princeza Leonor vešto je uklopila top-majicu plave nijanse i bele pantalone sa platformama. Slično se obukla i njena sestra princeza Sofija s tim što je ona umesto pantalona nosila maksi suknju tik iznad članaka koja je po sebi imala rupice i crnu top majicu uz šok sandale, a u ruci je nosila torbu - pismo.

Dame španske kraljevske porodice delovale su modno usklađeno, a nema sumnje da su princeze Leonir i Sofija istančan modni ukus nasledile od majke koja ne pravi greške kad je moda u pitanju.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)