Zanimljivosti

MEGAN SLAVI, NA DVORU SE PRAVE KAO DA JE - MRTVA: Iz Britanije ni čestitka - pakost ili novi raskol

Hari će danas kuvati ženu i odličan je kuvar, tvrdi bivši kraljevski batler.

04.08.2024 13:50

MEGAN SLAVI, NA DVORU SE PRAVE KAO DA JE - MRTVA: Iz Britanije ni čestitka - pakost ili novi raskol
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl danas slavi 43 rođendan, pa se zapadni mediji bave kako će vojvotkinja od Saseksa proslaviti divan dan. Ona se nije oglašavala, a ćuti i britanski dvor koji se pravi - kao da je mrtva.
Nije tajna da kraljevska porodica nju okrivljuje za sve probleme i veruju da je ona princa Harija okrenula protiv njih.

Takođe, veruje se da je pod njenim uticajem princ Hari odlučio da obelodani prljav veš sa britanskog dvora u svojim meomarima "Rezrevni" (Spare).

Kavaljer Hari

Kako piše New Your Post, Megan će današnji dan verovatno provesti u krugu porodice i možda nekih najbližih prijatelja. Prema rečima nekadašnjeg kraljevskog batlera Granta Harolda Megan nema čemu da se nada kad je u pitanju britanski dvor.

- Hari će se potruditi da ženi rođendan učini nezaboravnim. Verujem da će staviti kecelju i skuvati večeri za svoju nju i decu ili će napraviti roštilj za svoju porodicu i nekoliko bliskih prijatelja u dvorištu njihove kuće u Los Anđelesu. Hari je odličan kuvar i prilično staromodan kad je u pitanju obeležavanje rođendana i važnih datuma - rekao je Harold.

Tanjug/AP

Megan Markl danas slavi 43 rođendan

 

On smatra da su tenzije između odbeglog kraljevića i ostatka njegove porodice u Londonu dostigle najviši nivo.

- Komunikacija praktično ne postoji među njima. Neće biti telefonskih poziva, niti poruka na društvenim mrežama. Možda će dobiti privatnu rođendansku poruku od princa Vilijama i Kejt Midlton, ali i to je pod velikim znakom pitanja - dodao je on.

 

 

Uoči rođendana Megan je sa suprugom gostovala na CBS gde je uglavnom govorila o svojoj deci.

- Naša deca su mala, imaju tri i pet godina. Divni su. Sve što želite kao roditelji jeste da ih zaštitite. Pa, kako vidimo šta se sve dešava u onlajn prostoru, znamo da tu ima mnogo posla da se radi i srećni smo da možemo da promenimo nešto nabolje - rekla je Megan.

Voditeljka je sugerisala da roditelji osećaju prirodno pravo da pomognu deci koja imaju problem.

- Ako znate kako da im pomognete... U ovoj fazi, došli smo do stadijuma gde svaki roditelj treba da postane prvi slušalac svoje dece. Ali čak ni najbolji slušaoci na svetu nekada ne mogu da prepoznaju prvi znak mogućeg pokušaja samoubistva - kazao je Hari. 

Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kralj Čarsl III praktično ne poznaje unuke Arčija i Lilibet

 

Njihova priča o deci verovatno je posebno teško pala kralju Čarlsu III koji unuke praktično i ne poznaje. Princ Arči je bio beba kad se sa roditeljima odselio u SAD, a princeza Lilibet je rođena u Los Anđelesu i nikad nije bila u Britaniji da upozna dedu i rođake. 

Upravo zbog ove povređenosti britanskog monarha mnogi tumače poteze kraljevske porodice koja se u potpunosti distancirala od Saseksovih. Zato ne čudi što niko ne želi da čestita rođendan Megan bez obzira da li je u pitanju pakost ili novi raskol u porodici koje su se udaljile i to ne samo zbog okeana koji ih deli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)