Moda

SVI SU U MEGAN MARKL GLEDALI KAO U DUHA: Slika i prilika pokojne princeze Dajane, sličnost je zapanjujuća! (FOTO)

Nekadašnja glumica ponela isti stajling kao i Lejdi Di.

25.07.2024 21:50

SVI SU U MEGAN MARKL GLEDALI KAO U DUHA: Slika i prilika pokojne princeze Dajane, sličnost je zapanjujuća! (FOTO)
Tanjug/AP

Nekadašnja glumica, a sadašnja supruga princa Harija, Megan Markl je danas na opuštenom ručku odabrala odevnu kombinaciju koja je odmah sve asocirala na nikad prežaljenu princezu Dajanu. Nije mali broj onih koji smatraju da je princ Hari buntovnost nasledio upravo od svoje majke, a prisutna su i mišljenja da je Dajana još uvek živa, sigurno bi bila na strani Harija i Megan.

Decenijama nakon tragične smrti princeze, njen lik i delo i dalje dominiraju medijima, kao i srcima miliona fanova širom sveta. Žena koja je ostavila neizbrisiv trag u istoriji i ostala simbol elegancije i humanosti i dalje inspiriše generacije koje dolaze. 

Megan decenijama kasnije nastavlja da oživljava ovu modnu ikonu. Ona se za ručak opredelila za kombinaciju koja je slika i prilika stajlinga koji je Dajana najčešće nosila. Kraljica srca, kako su je još zvali, se nije libila da za šetnju Londonom, odlazak u školu ili rešavanje državniih pitanja ponese široku košulju, najčešće belu, uvučenu u izbledele farmerke visokog struka, uz neizostavni kaiš. Ovakav stajling je odabrala i za vreme boravka u Bosni, gde je promovisala kampanju Crvenog krsta protiv nagaznih mina. Zato su mnogi videvši Megan, na prvi pogled pomislili da je reč o Dajani.

 

 

Megan je ponela maltene identično izdanje, koje je odmah odjeknulo u svim medijila. Nosila je belu, širu košulja brenda Anine Bing, koja košta 245 dolara, koju je uvukla u farmerke visokog struka i Chanel baletanke. Nije ponela kaiš,  koji odavno nije modni detalj koji je u trendu, a pogled je sakrila iza Ray Ban naočara za sunce. Princeza Dajana je takođe, kad god je mogla, nosila ravnu obuću, dok su joj naočare za sunce često bile podignute u kosi.

Megan je stajling upotpunila nakitom u vidu Cartier ogrlice sa zlatnim privescima na kojima su ugravirana imena njene dece, Arčija i Lilibet, kao i zlatni Cartier Tank sat, koji je pripadao Dajani. Još jedan detalj koji odaje počast preminuloj princezi jeste Diorova torba koju je Megan odabrala. Crni model nosi naziv Lady D-Lite i košta oko 5.000 evra.

NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl na ručku

Jedan od najistaknutijih trendova koje je princeza Dajana postavila jeste spoj biciklističkih i oversajz dukserica, koje je obično nosila uz duže sporstke bele čarape i glomazne patike. Međutim, njen najpoznatiji modni pečat svakako je način na koji je nosila džins. Nema sumnje da će Dajanin modni uticaj nastaviti da traje i inspiriše mnoge generacije koje dolaze, baš kao što to čini danas. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)