Zanimljivosti

OVAJ POTEZ ĆE MEGAN MARKL POVUĆI NA DAN ROĐENDANA: Kraljevski komentator raskrinkao vojvotkinju do koske!

Bivša glumica dugo to planira.

03.08.2024 19:25

OVAJ POTEZ ĆE MEGAN MARKL POVUĆI NA DAN ROĐENDANA: Kraljevski komentator raskrinkao vojvotkinju do koske!
Daniel LEAL/AFP/Profimedia

Megan Markl navodno planira "ogroman politički potez" kako bi obeležila svoj 43. rođendan, prema rečima kraljevskog stručnjaka. Vojvotkinja od Saseksa, koja će sutra napuniti 43 godine, razmatra kako da unapredi svoju karijeru i imidž među fanovima, tvrdi kraljevski komentator Ričard Ficvilijams.

- Jedna stvar koju vidim da će se desiti vrlo uskoro, zbog izbora u Sjedinjenim Državama, jeste da će Megan vrlo uskoro, pretpostavljam, podržati Kamalu Haris. Mislim da je to apsolutno ključna stvar, jer se već dugo spekuliše da bi mogla izabrati neki oblik politike - izjavio je Ficvilijams za The Sun.

 

 

Megan je nedavno završila snimanje svoje nove Netflix serije o prijateljstvu i kuvanju, a mogla bi se upustiti u političku arenu, tvrdi Ficvilijams.

- Mislim da je bila oduševljena kada je predsednik Bajden izabrao Kamalu Haris za svoju potpredsednicu. Logično je očekivati ovo vrlo uskoro i biće zanimljivo videti da li će se uključiti u kampanju, i ako da, na koji način -  dodao je Ficvilijams.

Meganina politička karijera nije nova ideja. Još 2021. godine postojale su spekulacije da vojvotkinja gradi veze sa članovima Demokratske stranke kako bi se kandidovala za neku funkciju. Bivša portparolka Bele kuće, Džen Psaki, otkrila je u svojim memoarima kako je Megan poslala američkoj prvoj dami, Džil Bajden, kutiju limuna kao gest dobre volje nakon intervjua sa Oprom.

Profimedia

Megan Markl

Kada je reč o rođendanskim čestitkama od princa Vilijama i princeze Kejt, Ficvilijams je skeptičan.

 - Mogućnost da Vilijam "pruži ruku" na njen rođendan, zbog razdora gde je sada, bojim se da ne vidim nikakvu mogućnost za to trenutno, i mislim da niko ne vidi - dodao je on.

Kraljevski komentator smatra da će princ Hari i Megan nastaviti da koriste publicitet kao "moguće oružje" u vezi sa knjigama i medijskim istupima.

Megan nije bila u Velikoj Britaniji od sahrane kraljice Elizabete 2022. godine. Međutim, najavljeno je da bi Hari i njegova supruga mogli zajedno da se vrate u Veliku Britaniju za predstojeće "Invictus games" (Igre nepobedivih) koje će biti održane u Birmingemu 2027. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)