Zanimljivosti

NOVAK POČISTIO LORENCA SA TERENA: Ova lepotica teši Italijana zbog izgubljenog meča (FOTO)

Par je u vezi dve godine, a nedavno su dobili sina.

02.08.2024 22:35

NOVAK POČISTIO LORENCA SA TERENA: Ova lepotica teši Italijana zbog izgubljenog meča (FOTO)
Prinzscreen Instagram/veronica.confalonieri

Italijanski teniser Lorenco Museti koji je večeras ubedljivo izgubio meč od našeg Novaka Đokovića sigurno nije lako podneo ovaj poraz. Ostaje mu nada da će uspeti da se domogne trećeg mesta i bronzane medalje.

Pre četiri meseca postao tata 

Atraktivni Italijajan koji je trenutno 11 teniser na svetu ima prelepu devojku Veroniku Konfalonijeri koja mu je sredinom marta podarila sina.

Ova prelepa crnka uspela je za samo četiri meseca da povrati devojači stas. Za razliku od većine sportista koji za devojke i žene najčešće biraju manekenke, Lorenco je odabrao reklo bi se potpuno običnu devojku.

 

 

Veronika je grafički dizajner. Rođena je i odrasla u Francuskoj gde je završila školu, a potom se preselila u Italiju gde je i srela zgodnog tenisera. Kako su se upoznali i započeli romansu nije poznato zato što se oboje trude da svoj privatni život ddrže podalje od medija. Svoju vezu obelodanili su zajedničkim fotografijama na Instagramu 2022. 

Poznato je da Veronika ima sestru Valentinu, a njen Instagram nalog prepun je fotografija sa Lorencom s kojim često putuje na egzotične destinacije kao što su Maldivi.

 

 

Kako je pre nekoliko nešto više od četiri meseca po prvi put postala mama preslatkog dečaka, odgajanje sina joj je sad najvažnije, pored naravno Lorenca čiji je najvatreniji fan.

Par često obilazi Italiju, pa Veronika na društvene mreže postavlja fotografije sa teniserom koji je sudeći po osmehu do ušiju zaljubljen u atraktivnu crnku. 

 

 

 

Da li je Veronika doputovala u Pariz sa bebom da bodri dečka nije poznato, ali će mu sigurno prižiti utehu nakon izgubljenog meča od pa makar samo preko telefona. Ipak je naš Novak najbolji teniser sveta i protivnik protiv koga Lorenco ipak nije mogao ništa da učini. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)