Zanimljivosti

ZBOG NAJLEPŠE TENISERKE SPORTISTA OSTAVIO PORODICU: Sada je vimbldonsko čudo, a vrelim fotkama raspamećuje (FOTO)

Imala je buran ljubavni život.

02.08.2024 09:35

ZBOG NAJLEPŠE TENISERKE SPORTISTA OSTAVIO PORODICU: Sada je vimbldonsko čudo, a vrelim fotkama raspamećuje (FOTO)
instagram/printscreen/donnavekic

Hrvatska teniserka Dona Vekić ima 28 godina. Ona je trenutno 21. na WTA listi i opravdala je očekivanja pobedom Ane Korolune Šmidlove iz Slovačke za 66 minuta. Ona će se sutra boriti za trofej s Kineskinjom Kinven Ženg. Ona je svojoj državi obezbedila treću medalju u Parizu. Osim što je impresivna sportistkinja, pleni pažnjom, a mnogi znaju da je pre skoro deceniju bila u centru skandala kada je optužena da je rasturila jedan brak.

Duži vremenski period bila je u vezi sa švajcarskim teniserom Stanislavom Vavrinkom. Burnu vezu su završili 2021 a mnoge je zanimao njihov odnos upravo jer su oboje iz sveta sporta. Teniser je 12 godina stariji od nje, a zbog sportistkinje je ostavio ženu Ilham i devojčicu.

instagram/printscreen/donnavekic

Teniser ostavio porodicu zbog Done

Takođe, u tom periodu je imala padove u karijeri, pa se spekulisalo da je veza razlog tome.

- Ne znam da li je ta priča istinita, ali ako jeste, Dona je sigurno u fazi u kojoj nije fokusirana samo na tenis. Video sam u karijeri mnogo primera kad zbog privatnog kraha teniser ili teniserka i po šest meseci ne bi dobili meč - prokomentarisao je legendarni trener Nikola Pilić još 2015. 

Njihova romansa je navodno trajala nekoliko godina, a o njoj nisu mnogo javno govorili. Pričalo se da su se rastali zato što nemaju dovoljno vremena jedno za drugo.

Takođe, bila je u vezi i sa australijskim teniserom Tanasijem Kokinakisem, ali je u tom periodu bila na meti njegovog prijatelja. On je provoricirao njenog bivšeg, zbog čega je na mrežama ispao skandal zbog onoga što su mu upućivali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)