Zanimljivosti

UKRAJINKA ZAPALILA OLIMPIJADU VRELIM PLESOM: Slikala se polugola, a kao mala sanjala da se uda za Novaka Đokovića!

Ima tek 22 godine, a poznato je ime u svetu tenisa.

01.08.2024 20:45

UKRAJINKA ZAPALILA OLIMPIJADU VRELIM PLESOM: Slikala se polugola, a kao mala sanjala da se uda za Novaka Đokovića!
instagram-martakostyuk

Ukrajinska teniserka, Marta Kostjuk (22) nedavno je digla tribine na noge i unela malo vedrine na Olimpijskim igrama u Parizu. Naime, ona je ispala u četvrtfinalu od Done Vekić, ali je zato tokom meča u Parizu priredila predstavu za pamćenje. Između drugog i trećeg seta je dozvoljena pauza od 10 minuta, tokom koje je na na razglasu išla pesma Bruna Marsa. 

Marta je ponesena muzikom odjednom počela da đuska. Izgledala je prilično zgodno u plavoj mini haljinici koju je uparila sa patikama u istoj boji. Deluje da je muziku iskoristila kako za zagrevanje, tako i za razonodu, a primetno je i da je pevušila. Što je duže plesala povećavale su se ovacije publike, koja je bila vidno zadovoljna plesom ukrajinske teniserke.

 

 

Takođe je njeno nedavno fotografisanje za časopis Vogue prošlo veoma zapaženo, budući da se teniserka fotografisala polugola. Na sebi je imala samo belu suknjicu na falte, poznatiju kao "tenisku suknjicu", dok gore nije imala ništa, a samo je rukama prekrila grudi. 

 

 

Podsećamo, Marta je postala poznata kada je kao juniorka 2017. godine osvojila Australijan open u singlu i US open u dublu, u paru sa Olgom Danilović. Tada su se mediji zainteresovali za nju, a njen odgovor na pitanje koga od slavnih tenisera ima kao uzor, nasmejao je sve.

- Želela sam da se udam za Novaka Đokovića kad sam bila mala, ali sam prestala o tome da razmišljam kada sam napunila 13 godina. Nema šanse! Razlika u godinama je prevelika - našalila se, kada se setila dečjih maštarija.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)