Zanimljivosti

TATA JE KAO DETE UVUKAO U KANDŽE INDUSTRIJE, PA PUSTIO NIZ VODU: Slavnu lepoticu izvređao kao niko, šok od očevih reči!

Otac je za nju mrtav, otkrili su prijatelji pevačice.

31.07.2024 18:35

TATA JE KAO DETE UVUKAO U KANDŽE INDUSTRIJE, PA PUSTIO NIZ VODU: Slavnu lepoticu izvređao kao niko, šok od očevih reči!
Disney Channel / Everett / Profimedia

Kanti pevač Bili Rej Sarus (64) je vrlo rano zapazio muzički i glumački talenat svoje ćerke, danas uspešne pevačice Majli Sajrus. Još kao dete počeo je gura u surovi svet šou biznisa. Ni malo slučajno za kumu joj je obardao kraljicu kantirija Doli Parton uveren da će njegova ćerka postati zvezda. I nije se prevario. 

Još kao dete Majli se pojavila u TV seriji svog oca, a potom postala tinejdže zvezda u seriji "Hana Montana". Odrastajući na setovima njen odnos sa ocem je uvek imao uspone i padove, sve dok Bili rej nije nazvao sopstvenu ćerku - kurvom. 

 

 

U snimku audio snimku do koga su došli tabloidi čuje se glas Bili Reja kako pogrdno opisuje i bivšu ženu Tiš s kojom je pred Majli dobio i sina Brejsona i ćerku Nou.

Kako je za Daily Mail rekao izvor blizak Majli Sajrus ona je navikla na ispade svog oca, ali nakon što je čula reči koje izlaze iz njegovih usta bila je šokirana, nesrećna i slomljena.

- Ne postoji izgovor za oca da svoju ćerku nazove kurvom. Njihov odnos je oduvek bio vrlo komplikovan, imali su uspone i padove, ali ovo je kap koja je prelila čašu. Majli više nema poštovanja prema njemu, otac je  za nju - mrtav - rekao izvor blizak slavnoj pevačici. 

Iako je od njega navikla na sve i svašta Majli ovako nešto ipak nije očekivala od svog oca kakav god da je.

- Mislim da je njoj previše stalo do toga šta Bili Rej ima da kaže o njoj, njenoj mami ili braći i sestrama. Ali, ona je jaka i nezavisna žena koja odbija da dozvoli svom tati, ili bilo kom muškarcu, da joj slomi srce - dodao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

U međuvremenu Bili Rej je pokušao da se izvini ćerki, ali uzalud.

- Pokušao je da joj objasni da to što je nazvao kruvom izvučeno iz konteksta, da nije mislio tako... Ali, Majli ne zaboravlja koliko je povredio i neće prihvatiti nikakva izvinjenja - rekao je izvor blizak slavnoj pevačici. 

Nakon što je shvatio da to neće proći za sve je optužio 28 godina mlađu treću bivšu ženu australijsku pevačicu Fajrouz. Bili Rej tvrdi da su reči koje je izgovorio na račun ćerke posledica problema u braku sa Fajrouz i podneo zahtev za ravod samo 7 meseci nakon venčanja.

 

 

- Do đavola, nisam mnogo razmišljao kad sam to rekao. Bio sam nervozan zbog problema u braku jer sam svakog dana osećao i shvatao da nešto nije u redu. Osećao sam da je Fajrouz preverant i pre nego što sam se sopstvenim očima uverio u to. Pokušavala je da pretome moju karijeru, moj život, da uzurpira ime Sajrus u svoju korist. Zato sam i odlučio da se razvedem - poručio je očajan Bili Rej, ali ćerka nije reagovala na njegove reči. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

On se plaši da će ga ćerka zauvek odbaciti i da više neće imati pristup ogromnom bogatstvu koje je Majli stekla. Prema procenama pevačica je do sada zaradila više od 160 miliona dolara, a kako ima tek 31 godinu uspešna karijera je tek pred njom kao i milionske zarade. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)