Zanimljivosti

NASLEDNICA POZNATOG PEVAČA SKINULA SE U TANGA BIKINI: Tajna poruka zasijala u automobilu, sada je sve jasno! (FOTO)

Zaljubljena i nikad lepša.

24.07.2024 19:55

NASLEDNICA POZNATOG PEVAČA SKINULA SE U TANGA BIKINI: Tajna poruka zasijala u automobilu, sada je sve jasno! (FOTO)
instagram-djinadzinovic

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović, je veoma aktivna na društvenim mrežama. Često objavljuje provokativne fotografije iako ima tek 20 godina, a njeno telo se uveliko uvek komentariše. Takođe je na meti kritika upravo zbog tih provokativnih izdanja, ali ona se mnogo ne obazire. Na kritiku odgovori provokativnom fotografijom i radi ono što ona želi, baš kao i sve druge devojke tih godina. 

Ljubavni život naslednice modne kreatorke Meline Džinović i popularnog pevača Harisa Džinovića, jedna je od čestih tema domaće javnosti. Mlada influenserka je veoma aktivna na Instagramu, a na pomenutoj društvenoj mreži često deli priče koje su nedavno uzburkale javnost. Naime, izgleda da se Đina zaljubila, ali izabranika nije želela da otrkije javnosti, kao i svi zaljubljeni.

instagram-djinadzinovic

Zaljubljena Đina Džinović

Ona je pokazala fotografiju kako se ljubi sa mladićem, čije je lice prekrila srcima. Par se ludo provodio u diskoteci i bez pardona su se ljubili pred svima, a mlada Đina je rešila da podeli zanimljivu fotografiju sa brojnim pratiocima.  Takođe je nedavno usledila i fotografija na kojoj se njih dvoje ponovo ljube, a ispreplitane ruke im zaklanjaju lica.

instagram-djinadzinovic

Zaljubljena Đina Džinović

Koliko je zaljubljena, ali i voljena, dokazala je i poruka koju je brže-bolje podelila u vidu priče na Instagramu. Naime, ona sedi na zadnjem sedištu automobila, dok gleda u veliki tablet na kome je kratka poruka: “Volim te Đina!”

Veću pažnju privukao je i njen odabir garderobe na letovanju. Naime, ona se opredelila za top haljinu, koju je ponela bez brushaltera, a mnogima je delovalo da je moguće da njene grudi u ovome možda i ugledaju svetlost dana. Kreacija je išla tik uz telo,  bila je u crnoj boji, a od kolena su išle rese. Veću pažnju privukao je i bikini u vidu tangi u kom se uslikala u toaletu, dok je preko imala providnu tuniku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)