Zanimljivosti

ČIM MU DEVOJKA NAPUNI 25 GODINA, ON JE ŠUTNE: Leo ima 5 banki, voli mlađe - a lista njegovih bivših je kao modna revija

Od trenutka kada se 90-ih pojavio, njegov ljubavni život bio je svima interesantan.

18.07.2024 15:14

ČIM MU DEVOJKA NAPUNI 25 GODINA, ON JE ŠUTNE: Leo ima 5 banki, voli mlađe - a lista njegovih bivših je kao modna revija
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada pomislimo na holivudske srcolomce, bez previše premišljanja se setimo Leonarda Dikaprija. On se devedesetih pojavio kao jedno lepo lice koje je privuklo pažnju gledalaca, ali ne samo glumačkim talentom, već i legendarnom istorijom zabavljanja sa mnogim poznatim ženama.

Od trenutka kada se pojavio na ekranima Leov ljubavni život je bila tema javnosti  zbog toga što je osvajao srca najlepših žena šoubiznisa, posebno, manekenki. Glumac danas ima 49 godina i nastavio je da prati svoj ukus: lepe i zgodne manekenke, ponekad glumice i pevačice, ali određene starosne dobi. Čim napune 25 godina, Leo im okrene leđa, a mediji su prenosili da je njegov motiv za raskide bio "to što zna da ne želi brak i decu, a ne želi svojim lepšim polovinama to da uskrati". 

Teško je nabrojati sve Leove devojke

Pažnju je na Instagramu privukao je video sa svim ženama sa kojima je bio u odnosu, a ljudi su se šalilili kako ih menja brzinom "njihovog skrolovanja rilsova na mrežama". Drugi dodaju da je zaslužio da ima to što želi, pa makar to tražio čitavog života.

Na listi žena sa kojima se zabavljao su neke od najpoželjnijih i to: Naomi Kembel, Demi Mur, Kejt Mos, Karmen Elektra, Rijana, Paris Hilton, Žizel Bundšen, Điđi Hadid i mnoge druge.

Iako su ga pratile kontroverze kroz njegov ljubavni život, ovaj holivudski šarmer je promenio, što bi u šali neki rekli "više žena" nego što ima godina i sve je to postigao do sada, trudeći se da svaka njegova devojka bude u srednjim 20-im godinama i da bude zgodna i lepa. Osvrnućemo se na neke kojima je ukrao srce:

Bridžit Hol (1994)

Bridžit je imala tu čast da kao prvi super model bude povezana sa glumcem. Njih je javnost spajala davne 1994. godine još kao tinejdžere, iako nikada nisu želeli da priznaju da nešto među njima postoji. Ipak, jednom prilikom ga je Bridžit okarakterisala kao "lošeg u krevetu" čime je otkrila da su bili u vezi.

Naomi Kembel (1995)

Naomi je najveće ime na listi modela sa kojima se glumac zabavljao tokom 90-ih. Njihova veza je prema pisanju Augustmana, bila "koliko bajkovita toliko i kratka", ali su oni uspeli da ostanu bliski prijatelji tokom godina.

Helena Kristensen (1997)

Leova popularnost, naglo je skočila nakon "Titanika" kao i medijska pažnja na njegovu romantičnu vezu. Iako svoju vezu nikada nisu potvrdili, dvoje poznatih kojima se smešila sjajna karijera su uplovili u ljubavnu vezu.

Žizel Bundšen (2000-2005)

Veza sa brazilskim supermodelom bila je jedno od najdužih poglavlja u istoriji zabavljanja glumca. Nakon pet godina provedenih zajedno, rastali su se, a Leo je tada imao 30 godina dok je Žizel, ništa čudno, imala tek 25. Ona se u svojoj knjizi osvrnula na tu vezu indirektno priznavši  kako je bila "umrtvljena" ali ne od pića i pušenja, već postajući svesnija da se ona menjala u vezi a da je on ostao isti.

Ela Kavalec

Glumac je 2016. godine u vreme Kanskog festivala primećen kako se upušta u lagane vožnje biciklom po Njujorku sa poljskom manekenkom Elom Kavalec, međutim, ni ta, kao ni druge Leove veze, nije dugo potrajala.

Điđi Hadid

Samo mesec dana nakon raskida prethodne veze sa Kamilom Morone, Leo je uplovio u vezu sa supermodelom Điđi Hadid. Ona je prema pisanju medija bio tip žene koji je glumac smatrao posebno privlačnim. Iako je Điđi majka i imala je gust raspored, on je to poštovao prilagođavajući joj se, međutim ubrzo su raskinuli.

Na spisku zgodnih žena sa kojima se glumac zabavljao bile su i Eden Polani, Bar Rafaeli,Viktorija Lamas i mnoge druge. 

Podsećamo, u septembru je potvrđeno da Leonardo Dikaprio u vezi sa Vitorijom Čereti, nakon što su ih ranije viđali zajedno na Ibici.

U novembru su zajedno proslavili glumčev rođendan i viđeni su kako se ljube. Povodom Dana zahvalnosti, Leonardo je čak posetio njenu porodicu u Londonu, a skoro su postojale spekulacije da su se čak i verili. Pre veze sa Vitorijom, Leonardo je bio u dugogodišnjoj vezi sa Kamilom Moron, koja je završena 2022. godine.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)