Zanimljivosti

PRINC DŽORDŽ NA UTAKMICI DOŽIVEO ROLERKOSTER EMOCIJA: Urnebesne reakcije malog prestolonaslednika nasmejale sve!

Mali Džordž je iz lože pratio utakmicu Engleske i Španije, strastveno navijajući.

15.07.2024 18:10

PRINC DŽORDŽ NA UTAKMICI DOŽIVEO ROLERKOSTER EMOCIJA: Urnebesne reakcije malog prestolonaslednika nasmejale sve!
Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Svima je poznato da i mali princ Džordž poput svog oca princa Vilijama voli da prati sportove. Više puta smo ga viđali na Vimbldonu a sada se našao u loži dok je sinoć pratio utakmicu kada je Engleska igrala protiv Španije. Dečak je doživeo pravi rolerkoster emocija gledajući Englesku u njenom bolnom porazu na finalu Evropskog prvenstva 2024. godine.

Princ Džordž je boravio u Berlinu sa svojim ocem, koji je predsednik Fudbalskog saveza, gde je pratio odlučujuć utakmicu između Engleske i Španije. Džordž koji uskoro puni 11 godina obukao je za tu priliku odelo i kravatu izgledajući vrlo elegantno i otmeno u društvu svoga oca.

Gladys Chai von der Laage / imago sportfotodienst / Profimedia

Princ Vilijam i njegov sin su strastveno bodrili tim Engleske iz lože

 

Mladi princ je već imao iskustvo gledanja Engleske u finalu Evropskog prvenstva pre tri godine, kada su izgubili od Italije u bolnom porazu posle penala.

Emotivne reakcije mladog princa


Tokom napete prve polovine utakmice, Džordž je grickao nokte dok su obe ekipe pokušavale da postignu gol. Nakon pauze, otac i sin su bili viđeni kako drže ruke na licu dok su svedočili prvom golu Španije. Međutim, očaj se pretvorio u radost kada je Koul Palmer izjednačio rezultat za Englesku, a Džordž je bio viđen kako izgleda oduševljeno dok je otac Vilijam slavio, piše daily Mail.

 

 

Nakon što je posle nekoliko minuta Španija postigla pobednički gol Džordž je još jednom uhvaćen kako izgleda vidno razočarano. Odmah nakon poslednje zvižduka sudije koji je svirao kraj utakmice, Vilijam je na društvenim mrežama objavio: " Ovog puta jednostavno nije bilo suđeno. Svi smo tako ponosni na vas, samo napred".

Nije izostala ni reakcija kralja Čarlsa 


Nakon utakmice, britanski monarh je ohrabrio engleski tim da "drže visoko glavu" dok Engleska trpi bol zbog poraza godinama unazad, s obzirom da je osvajanje Svetskog prvenstva 1966. godine njihov poslednji i jedini veliki trofej. U poruci menadžeru Garetu Sautgejtu i timu, kralj je rekao: "Iako vam je večeras možda izmakla pobeda, ipak se moja supruga i ja pridružujemo celoj mojoj porodici u ohrabrivanju vas i vašeg tima da držite glave visoko."


On je engleskoj reprezentaciji poručio da je ostvarila veliki uspeh plasmanom u finalu i da će narod nastaviti da ih bodri u sledećim njihovim sportskim pohodima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)