Zanimljivosti

PRELEPA ŠEHEREZADA PROMENILA LIČNI OPIS I NIKO JE NE PREPOZNAJE: Glumica skinula šminku i pokazala lice - svi su u šoku!

Nekada fatalna brineta, s godinama je prihvatila svoju prirodnu lepotu i prve bore.

12.07.2024 12:45

PRELEPA ŠEHEREZADA PROMENILA LIČNI OPIS I NIKO JE NE PREPOZNAJE: Glumica skinula šminku i pokazala lice - svi su u šoku!
Philippe Farjon / Visual / Profimedia

Retko je da nas na društvenim mrežama "pozdrave" poznate ličnosti bez trunke šminke, a turskoj glumici Berguzar Korel to nimalo teško ne pada.

Iako smo navikli na njena prirodna izdanja poslednjih godina i kako spada u glumice koje su "prigrlile" svoje prve bore i prirodnu lepotu, turska glumica iznova pomera granice predstavljajući sebe u najprirodnijem i najrealnijem izdanju. 

U mnoštvu objava koje rado podeli sa pratiocima, sa putovanja, snimanja, kuvanja, glumica je iznenadila sve kada je juče za "dobro jutro" objavila fotku u bademantilu bez trunke šminke na sebi, dok negde uživa u odmoru. Berguzar se zagonetno smešila u kameru dok je pozirala sa kratkom plavom kosom i potpuno čistim licem bez ikakve šminke. Iako ima samo 41 godinu, mnogima je fascinantno kako se ni prve bore na njenom licu ne vide.

Ona je u više svojih objava isticala da je okrenuta zdravom načinu života, fizičkoj aktivnosti i hrani koju uglavnom priprema sama, što može biti i pokazatelj njene vitalnosti i lepog i svežeg izgleda.

- Okupala sam klince, sredila sobu, oprala pod tušem kupaće kostime dok kačim veš u pozadini peva "pijan sam noćas u kafabni i zaljubljen, sviraj" - navela je ona u opisu slike.

Njena poslednja objava na Instagramu bez šminke, filtera i sličnih stvari, naišla je na oduševljenje, posebno žena koje su joj priznale da je njena prirodna lepota zapravo to što je čini lepom.

- Dušooo, prelepa si!

- Kao i uvek, predivna draga!

- Izgledaš neverovatno sa tim tenom i plavom bojom kose. Uživaj - bili su neki od komentara.

Berguzar je inače poznata po tome što ne koristi filtere u objavama niti fotošopira svoje slike. Godinama je verna prirodnom izgledu i svedenoj šminci za posebne prilike, a plavuša je već duže vreme, iako su mnogi navikli na nju kao brinetu, kako su je i upoznali u čuvenoj seriji "Hiljadu i jedna noć" koja se prikazivala kod nas pre 15 godina.

Glumica je u srećnom braku sa poznatim turskim glumcem Halitom Ergenčeom sa kojim se upoznala upravo na snimanju pomenute serije. Njihovu sreću upotpunili su sinovi Ali i Han i ćerka Lejla.

Iako se par kao i većina drugih suočava sa trzavicama u braku i često ih prate glasine da se razvode, oni se smatraju jednim od najskladnijih parova u Turskoj i uživaju u mirnom porodičnom životu koji vode na relaciji Istanbul - London.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)