Zanimljivosti

BEKAMOVU LJUBIMICU NISU OBLAČILI U SKUPO: Bila je ista kao i sve devojčice, a roditelji su želeli da je nauče jednom

Harper je kao mala volela da nosi najobičnije haljinice.

09.07.2024 23:30

BEKAMOVU LJUBIMICU NISU OBLAČILI U SKUPO: Bila je ista kao i sve devojčice, a roditelji su želeli da je nauče jednom
Mega / The Mega Agency / Profimedia

Harper Seven Bekam je najmlađe dete i jedina ćerka Bekamovih koja od malih nogu privlači veliku pažnju ljudi. iako je često kao mala bila viđena u društvu oca, koji ne krije kako je ona njegova ljubimica, Harper polako odrasta i ove godine puni 13, a na mnogim događajima se često može videti u društvu svoje majke, Viktorije Bekam sa kojom sigurno gradi jak odnos.

Iako danas Harper nosi odeću prestižnih brendova, a često smo je viđali i u kreacijama svoje majke koje je ponosno nosila, ova tinejdžerka je kao mala bila izuzetno skromno dete i nosila se poput svojih vršnjakinja. Na snimcima koji kruže TikTokom vidi se mala Harper kako posećuje mnoge događaje sa roditeljima od malih nogu obučena u skromnu, jednostavnu odeću, poput ostale dece. Haljine, trenerke i majice ne izgledaju ekskluzivno na njoj niti ona odskače odećom od svojih godina. 

Printscreen/TikTok/poshsbecks6

Harper je od malih nogu nosila isto što i njene vršnjakinje

U opisu objave koja je svanula na TikToku stoji da je Bekamova ljubimica bila jedino dete među svom decom selebritija koja se oblačila poput svojih vršnjaka.

- Kažem ovo zato što su ljudi normalizovali to da deca poznatih oblače kao za pistu - pisalo je u objavi.

Na fotografijama se vidi mala Harper kako šeta sa roditeljima u helankama, običnim majicama i jaknicama koje ne izgledaju luksuzno na njoj. Iako roditelji svojom pojavom i stajlinzima daju poruku da su poznati i da deci mogu da priušte sve što požele, njihova ćerka je bila ista kao i sva ostala deca, a to je na društvenim mrežama naišlo na oduševljenje.

- Ona ne mora da se oblači posebno jer je "Bekam". To prezime te čini dovoljno skupim, bez truda da dobiješ pažnju.

- Sva Bekamova deca su odrasla kao deca.

- I opet izgleda neverovatno slatko!

- Najbolji roditelji. Predivna porodica.

- Ovo su nosili i moji bogati prijatelji kada sam bila mala.

- Krajevska deca su najgore obučena. Oblače ih kao viktorijanske duhove - bili su neki od komentara.

Printscreen/TikTok/poshsbecks6

Devojčica je među retkom decom poznatih koja svojom odećom nisu odskakala od dece iz okoline

Mnogi su komentarisali kako je porodica uprkos velikom bogatstvu i popularnosti ostala čvrsto na zemlji i da tako podižu i svoju decu. Bilo je i onih koji su komentarisali da realne zvezde oblače normalno svoju decu i da su to standardi koji važe za sve, dok "samoproklamovane zvezde" poput Kardašijanovih oblače decu luksuzno. Više fotografija preslatke Harper kao devojčice, pogledajte ovde.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)