Zanimljivosti

MOMAK JE GRCAO U SUZAMA, A SELIN GA TEŠILA: Neizlečivo bolesna pevačica još jednom dokazala da ima ogromno srce

Fanovi su susret sa pevačicom doživeli emotivno ali je ona pokazala strpljivost.

24.06.2024 19:35

MOMAK JE GRCAO U SUZAMA, A SELIN GA TEŠILA: Neizlečivo bolesna pevačica još jednom dokazala da ima ogromno srce
Printscreen/TikTok/cherdion.tok

Mnogi od nas su odrasli uz najlepše pesme američke pevačice i velike zvezde Selin Dion. Nažalost, umetnicu sa jednim od najlepših glasova na muzičkoj sceni, zadesile su teške životne okolnosti kada joj je dijagnostifikovana retka neurološka bolest poznata kao "sindrom ukočene osobe" koja joj je otežala svakodnevni život. 

Bolest je stavljena pod kontrolu, a pevačica je uspela koliko-toliko da se vrati svakodnevnici, prihvativši svoju bolest i nastavivši dalje sa karijerom. Konačan susret sa njom, nakon svega što ju je zadesilo, mnogi fanovi su vrlo emotivno doživeli, a to dokazuje i jedan skorašnji snimak pevačice koja je u susretu sa njima, dok je potpisivala postere i ploče pokazala koliko je zapravo divna i ljubazna osoba.

@cherdion.tok Céline is just the sweetest to her fans❤️. I am Céline Dion the documentary coming June 25 on Prime Video Check out his Instagram🙌🏻: tdolson88 #celinedion #icon #love #fans #voice #vocals #iamcelinedion ♬ Originalton - Cher Dion-Tok

U pozadini se čuo momak koji je bukvalno grcao u suzama, zahvalivši se velikoj zvezdi što je kako je rekao ona "muzika njegovog života".

- Nemoj da plačeš - čuje se kako mu ona kaže u snimku držeći ga za ruku dok su joj suze išle na oči.

- I izgledate prelepo - dodao je momak kroz suze.

- Hvala ti, toliko si divan - uzvratila je pevačica ljubazno dok je potpisivala i drugima materijal. 

Nakon što su joj fanovi rekli da je ona "poput svetlosti u njihovom životu" pevačica se zahvalila, a onda je nešto posebno privuklo pažnju, kada se obratila nekome u pozadini.

- Pazi na oči, pazi na oči - dodala je dva puta.

"Selin, ti si pravo blago"

Mnogi su shvatili da je po sredi njena brižnost nakon što je videla da neko od njenih fanova drugome dodaje poster upozorivši ga na taj način da se ne povredi.

Ljudi na TikToku su bili oduševljeni njenim tretiranjem svojih fanova, složivši se da je ona jedan od retkih umetnika koji se tako ponaša.

- Ona je tako ljubazna.

- Bog neka te blagoslovi Selin...

- Selin, ti si pravo blago na ovom svetu. Volim te - bili su neki od komentara.

Korisnici mreže su se složili da pevačica ima odličan odnos sa svojim fanovima zbog čega je posebno voljena i cenjena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)