Zanimljivosti

POPULARNA SERIJA DUGO JE KRILA OVU TAJNU: I 20 godina kasnije su užasnuti kako su tu gadost mogli da snime

Ne mogu da verujem da smo uopšte razmišljali o tome, tvrdi spisateljica.

21.06.2024 20:48

POPULARNA SERIJA DUGO JE KRILA OVU TAJNU: I 20 godina kasnije su užasnuti kako su tu gadost mogli da snime
HBO - Album / Album / Profimedia

Serija Se*s i grad (Sex and the City) bila je poznata kao pomeranje svih granica kada je reč o intimnom životu četiri drugarice. Priča o modi, strasti i intimi na najotvoreniji način ukrala je srce publici. Zato, kada se saznalo za nastavak serije pod nazivom Upravo tako (And just like that) fanovi su bili oduševljeni.

Neke scene bile su previše opuštene i otvorene pa su i cenzurisane. Jedna takva je izazvala gađenje među publikom. U pitanju je scena u kojoj je glumila Kristin Dejvis. U razgovoru za Vanity Fair producent serije je rekao da je scena bila toliko odvratna da HBO nije želeo da je prikaže. Scena je trebalo da bude prikazana u prvoj sezoni. Šarlot (Kristin Dejvis) je tada bila sa partnerom koji je inicirao oralni odnos. Kada se zbog toga naljutila, a kasnije pokajala, videla je kako ga pas zadovoljava.

- To je zapravo bio kraj priče. On joj je u biti uvek gurao glavu prema dole kako bi mu pružila takav odnos. I imao je zlatnog retrivera koji je uvek bio u blizini. U poslednjoj sceni, ona je bila uvređena njegovim insistiranjem na tome. Optužila ga je da joj se sviđa samo zbog toga i nekako je izletela napolje. A onda se vratila i videla da se njegov zlatni retriver obrušio na njega - objašnjeno je kako je trebala da izgleda ta scena.

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kristin Dejvis je glumila u sceni koja je ukinuta

Spisateljica Ejmi B. Haris priznala je da je i dalje iznenađena što su zapravo pristali da snime grafičku scenu.

- Malo je užasno što smo to snimili - rekla je ona i pojasnila:

- Snimali smo ga kako stavlja puter od kikirikija na svoj polni organ i Šarlot se vraća kao: "Oh, nerazumna sam", a onda to vidi...Ne mogu da verujem da smo uopšte razmišljali o tome.

Priča koja je na kraju emitovana mnogo je pristojnija od one prvobitno napisane, prenosi Daily Mail.

Još jedna na pola cenzurisana scena

U sceni treće sezone, lik Sintije Nikson, Miranda, viče na svoju čistačicu Magdu da je zamenila igračku za uživanje koju je držala u svojoj fioci pored kreveta gde je i ikona Device Marije. Miranda se kasnije vraća kući i otkriva da je Magda ostavila prezervative na svom noćnom ormariću. Ali, onda je objavljeno da je ta scena trebalo drugačije i bizarnije da izgleda, ali zbog komentara su odustali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)