Zanimljivosti

TANJA PAVLOVIĆ ODUZIMA DAH, A OVAJ FRAJER ZAROBIO JE NJENO SRCE: Glumica blista u ljubavnom zanosu (FOTO)

Spojila ih je strast prema glumi.

29.02.2024 18:15

TANJA PAVLOVIĆ ODUZIMA DAH, A OVAJ FRAJER ZAROBIO JE NJENO SRCE: Glumica blista u ljubavnom zanosu (FOTO)
Instagram/tanja.pavlovic.tajci

Glumicu Tanju Pavlović (31) publika je upoznala u drugoj sezoni popularne serije "Igra sudbine". Ova lepotica odmah je privukla pažnju javnosti. Atraktivna crnka amazonskog izgleda oduzimala je muškarcima dah u svakom kadru.

Svi su odmah pohitali na njene naloge na društvenim mrežama kako bi videli imali nekih zagonetnih fotografija. Čini se da ova šarmantna glumica još nije svesna popularnosti koje je stekla, te nije previše skrivala privatnost i rado je delila srećne trenutke sa svojim pratiocima. Tako možemo videti kadrove sa njenih rođendanskih slavlja, putovanja, ali i iz njenog emotivnog života.

 

 

Za sve one kojima je srce zaigralo pri pogledu na lepu glumicu, imamo loše vesti. Njeno srce zarobio je Marko Jovičić sa kojim je sarađivala na seriji "Igra sudbine". On je bio reditelj serije, ali ujedno se pojavio u drugoj sezoni kada je bio kasting direktor i tumačio je lik Jamezdina. Među njima je planula ljubav. Tokom jednog putovanja Marko je zaprosio glumicu i od tada su nerazdvojni. Sve se desilo tokom obilaska Šri Lanke.

- Samo želim da se zahvalim svima na prelepim porukama i da se zahvalim Bogu što mi je poslao Marka koji iz dana u dan moj san pretvara u realnost! Drago mi je što je izabrao bas ovo mesto, pored ove životinje koja se ovde smatra svetom! Slon je simbol sreće, zdravlja, pouzdanosti i oslonca. A svi znamo koliko su slonići osećajni i požrtvovani. Prekjuče nismo uspeli da se popnemo na Adamov vrh gde je Marko planirao da me zaprosi. Falilo nam je oko 100 stepenika od 5500. Tako da sve ima svoj razlog zašto je bas moralo se desi na ovom mestu - napisala je Tanja na svom Instagram nalogu nakon romantične prosidbe.

 

 

Usledile su čestitke sa svih strana, a nema sumnje da će joj ovaj dan zauvek ostati u srećanju. Tanja i Marko su pasionirani obožavaoci putovanja, pa su tako i prve dane 2024. godine dočekali u Bugarskoj gde su uživali u skijanju.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)