Zanimljivosti

ČUVENA GLUMICA U LOŠEM STANJU, PREKINULA SNIMANJE FILMA: Zarazila se sa 2 virusa, jedan je za nju posebno opasan! (VIDEO)

Ona u Londonu radi na trećem nastavku ostvarenja "Nož u leđa".

20.06.2024 11:55

ČUVENA GLUMICA U LOŠEM STANJU, PREKINULA SNIMANJE FILMA: Zarazila se sa 2 virusa, jedan je za nju posebno opasan! (VIDEO)
Profimedia

Čuvena holivudska glumica Glen Klouz (77) prekinula je snimanje svog novog filma "Uskrsnuće mrtvog čoveka: Misterija nož u leđa" (“Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery) koji je treći nastavak čuvenog serijala "Nož u leđa." Ona u filmu igra sa Danijelom Krejgom, a snimanje u Londonu je prekinuto posle samo dva dana zbog lošeg zdravstvenog stanja glumice.

Kao piše CNN slavna glumica se istovremeno zarazila koronom i respiratornim sincicijalnim virusom (RSV) koji može biti vrlo opasan za malu decu i starije osobe. 

Opasan virus

Glen je po preporuci lekara nekoliko dana provela u krevetu, a potom se obratila fanovima putem snimka koji je objavila na Instagramu. Svi su bili zapanjeni koliko loše izgleda, iako ona tvrdi da joj je bolje.

-  Danas je prvi dan da se osećam kao da se vraćam sebi. Moraću da počnem iznova i uđem u ritam snimanja. Nadam se da ću se uskoro vratiti na snimanje. Bolest me je zaista teško pogodila - rekla je glumica.

Kako je istakla jedva čeka da se vrati na set i nastavi rad sa divnim glumcima s kojima sarađuje na ovom filmu. 

- O bože! Nadam se da se osećate bolje. RSV može da bude vrlo opasan i nije za igranje.

- Ozdravi što pre kraljice.

- Šaljemo ti ljubav i dobru energiju za ozdravljenje.

- Baš se vidi da si bolesna, nadam se da ćeš ozdraviti što pre - bili su samo neki od komentara na njen post.

Respiratorni sincicijalni virus je jedan od najrasprostranjenijih virusa koji izaziva simptome slične prehladi. Međutim, kako upozoravaju lekari može da izazove ozbiljne komplikacije kod male dece i starijih osoba.

Izvor je oboleo čovek ili kliconoša, a prenosi se kapljično (prilikom kijanja i kašljanja) i aerogenim putem. Najčešći je uzročnnik respiratornih infekcija kod dece do 2. godine života. Simptomi su sledeći:

  • curenje iz nosa
  • smanjen apetit
  • kašalj koji u kasnijoj fazi može da pređe u teško disanje
  • razdražljivost
  • smanjena aktivnost i apetit
  • apneja ili zaustavljanje daha tokom spavanja

Nema specifičnog lečenja, terapija je simptomatska i lekari preporučuju mirovanje i primeni lekova i sredstava za ublažavanje opštih simptoma.

 

 

Glen Klouz je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica i rekorder sa najviše nominacija za Oskara. Ona je 4 puta bila nominovana za Oskara za najbolju glavnu i 4 puta za najbolju sporednu glumicu, ali čuvenu statu nikad nije dobila. Srpska publika je najviše pamti iz čuvenog fimla "Fatalna privlačnost".  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)