Zanimljivosti

ŽENA IZ SENKE KOJA U STOPU PRATI NADALA: Igra ključnu ulogu u njegovom životu, na burmu je čekala 17 godina! (FOTO)

Lepa Marija ne koristi društvene mreže i važi za najtajanstveniju suprugu tenisera.

01.06.2024 13:02

ŽENA IZ SENKE KOJA U STOPU PRATI NADALA: Igra ključnu ulogu u njegovom životu, na burmu je čekala 17 godina! (FOTO)
Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Čuvenog tenisera Rafaela Nadala sa tribina često tokom mečeva bodri njegova supruga Marija Franćiska Pereljo poznata pod nadimkom Ćiska. Viđena je pre nekoliko dana na tribinama na Roland Garosu, a pored nje je bio njihov sin Rafael Nadal Junior koji je navijao za oca. Ova crnka godinama privlači pažnju medija i poznata je kao "žena iz senke" za koju mnogi veruju da ima ključnu ulogu u životu čuvenog tenisera.

Marija je rođena je 7. jula 1988. godine i dve godine je mlađa od tenisera, a upoznali su se na Majorci. Završila Fakultet na Balearskim ostrvima smer menadžment i savršeno govori engleski jezik, prenosi Azra.

Privatni život ovog bračnog para oduvek je privlačio pažnju medija zato što se svim silama trude da privatnost zadrže za sebe. Rafael i Ćiska poznaju preko zajedničkih prijatelja još od srednje škole, a pre venčanja i rođenja sina bili su u vezi 17 godina. 

Strpljivo je čekala punih 17 godina da čuveni teniser zaprosi što se konačno i dogodilo 2019. godine. Iste godine su se i venčali na privatnoj ceremeniji daleko od očiju javnosti. 

Vodila je sasvim običan život

Marija je povučena i nikad se nije isticala, iako se zabavljala sa jednim od najpoznatijih tenisera na svetu. Radila je u jednom osiguravajućem društvu, ali se ovog posla se odrekla i pored emotivnog postala i poslovni partner suprugu. Ne koristi društvene mreže, vrlo retko se oglašava za medije zbog čega je smatraju za najtajanstveniju suprugu tenisera.

Često prati supruga, ali je toliko nenametljiva da njeno prisustvo na tribinama prođe gotovo nezapaženo.

 

Ćiska radi za Rafaeloviu fondaciju od 2012. godine, a počela je kao menadžer projekta. Iako je u to vreme bila njegova zvanična devojka napredovala je postepeno, pa je na poziciju izvršnog direktora došla 2019. godine. Zaposleni u Fondaciji je vole, jer je pokazala priofesionalnost, ali i kako su rekli, dobru dušu prema svima koji rade za Nadala i nju.

Privatni život

Marija kao i Rafael, svoj život oduvek drži dalje od očiju javnosti, ali i ne voli da otkriva mnogo ni o svom suprugu. 

- Ne pričam mnogo o njemu, čak i kada me moja porodica pita za njega. Ne volim da pričam o svom ličnom životu i Rafael se slaže sa tim. Tako je od početka i nikada to nismo promenili - rekla je ona jednom prilikom.

Mnogi je smatraju vrlo skromnom ženom, ne razbacuje se skupom garderobom iako bi mogla, a na mečevima svog muža se pojavljuje u svedenim i jednostavnim odevnim kombinacijama, pokazujući time da je poznati brendovi ne zanimaju.

Ne koristi društvene mreže, tako da javnost nema uvid u njen privatni život, ne hvali se putovanjima, niti razbacuje novcem. Prijatelji čuvenog tenisera ističu da je upravo to razlog zbog kog se Rafael zaljubio i oženio s njom. Iako izgleda skromno i neprimetno, Ćiska ipak igra ključnu ulogu u Nadalovom životu, pa važi za ženu koja iz senke povlači sve konce vezane za njega, njegovu karijeru i njihovu porodicu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)