Zanimljivosti

NAJTUŽNIJA PRINCEZA ZABLISTALA KAO NIKAD PRE: U crvenoj haljini grmi kako izgleda, niko nije ni primećivao njenog muža (FOTO)

Gala večera priređena je za vozače Formule ! nakon trke za Veliku nagradu Monaka.

27.05.2024 16:25

NAJTUŽNIJA PRINCEZA ZABLISTALA KAO NIKAD PRE: U crvenoj haljini grmi kako izgleda, niko nije ni primećivao njenog muža (FOTO)
Credit: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, koju zovu i najtužnija princeza, oduševila je sve na gala večeri koju su ona i njen suprug princ Albert pripremi za vozače Formule 1 nakon Velike trke Monaka. 

Princeza je ranije tokom dana viđena na tribinama staze zajedno sa mužem. Fotografi su u jednom trenutku uhvatili njen tužan izraz lica dok je odsutno gledala ka stazama i tapšala.

Gala večera

Kasnije tokom večeri bivša plivačica je zablistala na gala večeri kada se pojavila držeći supruga ispod ruke. Za ovu priliku Šarlin je odabrala raskošnu crvenu haljinu i toliko je očarala pristune pa je malo ko obraćao pažnju na princa.

U pitanju je kreacija sa potisom Lui Viton. Gornji deo haljine oko vrata i dekoltea obložen je srebrnim, svetlucavim cirkonima ostavljajući gola njena ramena, iako je toaleta bila sa dugim rukavima.  

Uz ovu haljinu princeza je uklopila elegantnu, malenu torbu, takođe sa potpisom Louis Vuitton, kao i par dijamantskih minđuša. Diskretno našminkana i sa karminom boje korala Šarlin je bilstala i povremeno se osmehivala, što nije viđeno odavno, piše Hello. 

Princ Albert odabrao je klasično elegantno odelo sa crvenom leptir mašnom koja je bila usklađena sa haljinom njegove žene. 

Šarlin i princ Albert pozirali su pobednikom Velike trke Monaka Šarlom Leklerom i njegovom devojkom Aleksandrom.

Princeza Šarlin mnoge neodoljivo podseća na pokojnu lejdi Dajanu po eleganciji i stilu, ali i tužnom pogledu koji je imala i lejdi Di dok je bila u braku sa Čarlsom.

Sada se oseća bolje

Već godinama, kako se priča, brak princeze Šarlin i princa Alberta je u krizi,  govorka se o njegovim prevarama, ali i da je lepa plivačica gotovo zatvorenih u zamku u Monaku.

Princeza je pre dve godine bila šest meseci na lečenju u Klinici za mentalno zdravlje, ali je njen oporavak trajao dosta duže od toga.

- Ponosan sam na svoju ženu, Šarlin je zaista dobro. Kao što vidite i sami, bila je aktivna na mnogim različitim događajaima. Sve više se angažuje u javnom životu, ali i uživa sa našom decom - rekao je princ Albert People.

I sama Šarlin je u razgovoru sa lokalnim medijima iz Monaka rekla da se da se sad oseća mnogo bolje.

- Redovno šetam ali bih volela da se vratim na treninge plivanja, da povratim malo više energije i da se osećam snažnije - istakla je tada tužna princeza.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)