Zanimljivosti

U JEKU SKANDALA, NAJTUŽNIJA PRINCEZA VIĐENA U JAVNOSTI: Iznet niz optužbi na njen račun, svi su se pitali da li je opet nestala (FOTO)

Evo gde je i šta radi.

06.05.2024 16:23

U JEKU SKANDALA, NAJTUŽNIJA PRINCEZA VIĐENA U JAVNOSTI:  Iznet niz optužbi na njen račun, svi su se pitali da li je opet nestala (FOTO)
Profimedia

Princezu Šarlin od Monaka, suprugu princa Alberta (66) već dugo prati nadimak "najtužnija princeza na svetu". Nažalost, kruže mnoge priče o njenom psihičkom stanju, kao i zavere o tome da je svojom voljom toliko vremena provela u ustanovama za mentalno obolele. Mnogi misle da je za to kriv Albert, međutim, ona se sada pojavljuje u javnosti kao da se ništa ne dešava, dok su takođe u jeku finansijskog skandala.

Nedavno je privukla pažnju javnosti svojom pojavom u Sen Tropeu gde je prisustvovala dolasku 10. godišnje biciklističke vožnje iz Sen Tropea u Monako koju organizuje COCC (Champagne & Oister Biciklistički klub Monaka) u pomoć Fondaciji princeze Šarlin od Monaka. Među učesnicima su bili Geret Vitstok i Edi Džordan.

Izgledala je fenomenalno i opušteno, kao da se zapravo dobro provodi. Nosila je farmerke i belu košulju, kao i krem vuneni pončo. Sve je upotpunila braon salonkama.

 

Najtužnija princeza je takođe skoro viđena u Minhenu, gde je sa svojom porodicom prisustvovala otvaranju "Monaco World", dela poznate Minijaturne zemlje čuda.

 

Ove njene pojave u javnosti dolaze nakon nedavnih optužbi iznetih od strane njihovog bivšeg računovođe, a mnoge od tih optužbi su bile upravo na njen račun. Ovaj skandal je rezultirao retkim pojavljivanjem kraljevske porodice u javnosti, kao i zabrinutošću za mentalno zdravlje princeze. Mnogi su strahovali da neće moći da izdrži pritisak.

 

Tokom posete muzeju minijatura, princeza je bila u dobrom raspoloženju, posmatrajući svoje blizance, Žaka i Gabrijelu, kako uživaju u izložbi.

 

Šarlin je svoj uobičajeno elegantan stil upotpunila neverovatnim bež kaputom, prilagođavajući se niskim temperaturama u Nemačkoj, dok je princ Albert takođe bio prigodno obučen. Njihova deca, ćerka Gabrijela i sin Žak, takođe su bili u skladu sa modom, pri čemu je majka uspešno koordinirala stil cele porodice.

Podsećamo da je nedavno bivši računovođa princa Alberta, Klod Palmero, optužio princezu Šarlin od Monaka za zapošljavanje ilegalnih imigranata po niskim cenama, dok je njena lična potrošnja navodno dostigla iznose preko milion evra godišnje.

Ove optužbe došle su kao deo šireg skandala koji je potresao celu Kneževinu Monako.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)