Zanimljivosti

EVO ZAŠTO PRINCEZA DAJANA NIJE IMALA ODNOSE SA ČARLSOM: Bio je opsednut plišanim medvedom, a njoj je pretio ovim!

Nešto tu nije štimalo.

05.05.2024 20:15

EVO ZAŠTO PRINCEZA DAJANA NIJE IMALA ODNOSE SA ČARLSOM: Bio je opsednut plišanim medvedom, a njoj je pretio ovim!
Tanjug/AP

Brak kralja Čarlsa i princeze Dajane bio je osuđen na nesreću od samog početka, a problemi su se samo produbili s vremenom. Kristofer Andersen, jedan od Čarlovih sobara, otkrio je u svojoj biografiji "Kralj: Život Čarlsa III" da je Dajana proganjala svog muža tokom njihovog boravka u odmaralištu Hajgrov Haus. Evo o čemu se tu radilo.

Čarls je, prema Andersenovim rečima, odbijao intimnost s princezom, ističući sumnje u svoju sek*ualnu orijentaciju, što je dodatno opteretilo njihovu vezu.

- Zašto nećeš da spavaš sa mnom?, pitala bi ga usamljena princeza Dajana, a Čarls bi sarkastično odgovorio: "Ne znam, draga. Mislim da sam gej". 

shutterstock.com

Evo zašto nisu spavali zajedno

Tadašnji princ je često pretio svojoj supruzi "jednostranim raskidom sek*ualnih odnosa", a njihove žestoke rasprave oko nedostatka bliskosti počele su nakon rođenja princa Harija 1984. godine.

Čarls je više voleo plišanu igračku od Dajane

Čarls je održavao posebnu vezu sa svojim plišanim medvedom iz detinjstva, često više nego sa svojom suprugom Dajanom. U biografiji Kristofera Andersena, navodi se da je nekadašnji poverljivi kraljev sluga, Majkl Foset, bio zadužen za brigu o ovoj plišanoj životinji čak i kada je Čarls već bio u četrdesetim godinama.

Svaki put kad bi medvedu bila potrebna popravka, Čarlsova penzionisana dadilja, Mejbl Anderson, bi pozivana u kraljevske dvorove kako bi obavila neophodne popravke.

Profimedia

Nakon rođenja Harija - sve se promenilo

Prema rečima bivšeg sobara, penzionisana dadilja je bila jedina osoba koja je imala dozvolu da popravlja plišanog medveda princa Čarlsa.

- On je bio u četrdesetim godinama, i svaki put kada bi tom medi trebala neka popravka, izgledalo je kao da je njegovo dete podvrgnuto velikoj operaciji, piše Andersen.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)