Zanimljivosti

KEJT MIDLTON JE SAD ZAKOPČANA DO GRLA, ALI NIJE UVEK BILO TAKO: Volela je miniće i šortsiće, a tek kad vidite ovu providnu haljinu! (FOTO)

Potpuno je promeni svoj modni stil.

05.05.2024 14:15

KEJT MIDLTON JE SAD ZAKOPČANA DO GRLA, ALI NIJE UVEK BILO TAKO: Volela je miniće i šortsiće, a tek kad vidite ovu providnu haljinu! (FOTO)
Foto: TanjugAP

Modni stil Kejt Midlton je kroz godine evoluirao, ali jedno je sigurno - uvek je zračila elegancijom i sofisticiranošću, pa je tako privlačila pažnju javnosti svojim bezvremenskim izborima. Dok je njena trenutna garderoba obiluje klasičnim komadima koji ne izlaze iz mode, malo je poznato da je Kejt nekada nosila i neobičnije odevne kombinacije.

Njen modni put odlikuje se jednostavnim, ali dobro osmišljenim autfitima koji su uvek besprekorno uklopljeni, prenosi Insider. Od početka svoje javne karijere, Kejt je bila prepoznatljiva po svojoj profinjenoj pojavi, što je privuklo pažnju brojnih pratilaca mode širom sveta.

Iako sada preferira elegantne siluete srednje dužine i haljine uparene s odgovarajućim kaputima, nije uvek bila ograničena na konvencionalne stilove.

Nosila je "hrabrije" kombinacije

Pre nego što se udala za princa Vilijama, Kejt je nosila nešto "hrabrije" kombinacije koje su oduševile javnost.

Još se pamti njen stajling sa humanitarne emisije iz 2002. godine, kada je nosila potpuno providnu haljinu, dok je u jednom periodu bila poznata po svojim ultra-kratkim šortsićima i smelim bojama na humanitarnim događajima.

Iako je postala sinonim za kraljevski stil, Kejt je pokazala da visoka moda ne mora uvek biti skupa.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka bio je kada je nosila crvenu jaknu iz Zarine kolekcije, dok je haljinu iznajmila putem onlajn platforme britanskih dizajnera. Ovaj primer jasno pokazuje da Kejt ume da prilagodi svoj stil i pronađe savršen balans između luksuza i pristupačnosti.

Njen izvanredan modni ukus potvrđen je i na njenom venčanju sa princem Vilijamom, kada je oduševila svet u čipkanoj venčanici po meri. Pažljivo birajući kombinacije boja i detalja, Kejt je uvek bila siguran izbor kada je reč o modi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)