Zanimljivosti

SAD JE ZVANIČNO, JOŠ JEDNA ĆERKA ANĐELINE DŽOLI NEĆE DA BUDE PIT: Radi zajedno sa majkom i odbija Bredovo prezime!

Čini se da je ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita Vivijen izbacila “Pit“ iz svog prezimena.

27.05.2024 12:42

SAD JE ZVANIČNO, JOŠ JEDNA ĆERKA ANĐELINE DŽOLI NEĆE DA BUDE PIT: Radi zajedno sa majkom i odbija Bredovo prezime!
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na plakatu za novi mjuzikl "The Outsiders" (Autsajderi), koji je Anđelina Džoli (48) producirala a pri čemu joj je pomogla njena ćerka, 15-godišnjakinja je navedena kao "Vivijen Džoli" umesto "Vivijen Džoli-Pit", što magazin People potvrđuje.

Vivijen je asistirala u brodvejskoj produkciji, "The Outsiders", na kojoj je Anđelina bila producent, a kako pišu mediji, Džoli je zaslužna za to što je inspirisala učešće svoje ćerke Vivijen u projektu, ističući njenu podršku umetnosti i njenu ulogu u pomaganju produkcijskom timu.

Credit: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Vivijen se potpisuje samo kao "Vivijen Džoli!

Nije jasno da li je Vivijen legalno promenila ime. Predstavnici Džolijeve i Pita nisu bili dostupni za komentar.

Vivijen nije prva koja je promenila prezime

Dok se pridružila Mu Pi ogranku sestrinstva Alpha Kappa Alpha na svom univerzitetu, Spelman koledžu, prošlog novembra, najstarija ćerka bivšeg para Zahara se predstavila kao “Zahara Marli Džoli”, pokazao je video koji je Essence podelio.

Promene prezimena kod Vivijen i Zahare dolaze nakon napetosti u odnosu Breda Pita sa njegovom decom otkako je Džoli prvi put podnela zahtev za razvod i isključivo fizičko starateljstvo nad njihovom decom - Vivijen, Zaharom, Noksom, Medoksom, Paksom i Šajlo - 2016. Dok je skoro viđeno na Instagram profilu ćerke Šajlo, da takođe stoji samo prezime "Džoli". 

Tanjug/AP

Anđelina Džoli sa decom

Podsećamo, u avgustu 2022., izvor blizak Bredu Pitu otkrio je svoje nade za poboljšanje odnosa sa njegovom decom usred bitke za starateljstvo sa Anđelinom Džoli. Pit se suočavao sa izazovima u održavanju doslednog kontakta sa svojom decom otkako je Džoli podnela zahtev za razvod, ali je ostao optimista u pogledu obnavljanja njihove veze.

Nedavno je član obezbeđenja izneo tvrdnje da je Džoli obeshrabrila decu da viđaju oca tokom poseta. Ova tvrdnja se pojavila usred njihovog spora oko Chateau Miravala u Francuskoj. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)