Zanimljivosti

OVA BEBA JE OSTAVLJENA U SIROTIŠTU: A danas je "zvezdetina" kakve nema i jede muškarce za doručak!

Iako je vodila buran život, iskusila siromaštvo, danas ima ispunjen život kraj 39 godina mlađeg partnera.

23.05.2024 10:20

OVA BEBA JE OSTAVLJENA U SIROTIŠTU: A danas je "zvezdetina" kakve nema i jede muškarce za doručak!
Printscreen/https://www.instagram.com/tcher.universe/

U javnost često dospevaju fotografije poznatih kada su bili mali i mnogi ne mogu da odgonetnu o kome se radi ako ne pročitaju opis slike. Kao i svi mi i oni su bili mali, jednostavno obučeni i deca koja nisu znala kakav ih život čeka. Iako su mnogi imali i teško detinjstvo, danas su slavne ličnosti koje zgrću milione i žive na visokoj nozi.

Jedna beba je privukla posebnu pažnju ljudi na društvenim mrežama, a mnogi nisu nikako mogli da je povežu sa slavnom ličnošću koja godinama hara muzičkom scenom.

Na Instagramu se skoro pojavio snimak poznate pevačice uz čije smo pesme odrastali, prikazujući je kroz godine kako je evoluirala u svom izgledu.

Printscreen/https://www.instagram.com/tcher.universe/

Šer kao beba

Reč je o pevačici Šer koja je pre dva dana proslavila svoj 78. rođendan. U tu čast, društvene mreže preplavile su fotografije i snimci slavne i legendarne zvezde vrhunskog glasa koja na muzičkoj sceni opstaje više od pola veka. U snimku se vidi kako je Šer kroz odrastanje značajno menjala svoj lik, ali da se on nije menjao s godinama kasnije kada je već bila odrasla žena. Mnogima i dalje nije jasno da li je po sredi genetika ili plastične operacije za koje mnogi veruju da je pevačica uradila i to dosta, međutim, čak i da im se podvrgla, većina smatra kako je to urađeno prirodno i neprimetno i da je zadržala svoju prirodnu lepotu.

Mnogi njeni fanovi su je uporedili sa njenom majkom na koju dosta liči, a neki fanovi su se složili kako je zadržala svoj savršen izgled zahvaljujući zdravoj ishrani kojoj je decenijama unazad posvećena kao i vežbanju o kojima je ona često i govorila, ali i znatno mlađem partneru koji je od nje mlađi skoro četiri decenije.

Uprkos tome što je na slikama nasmejana devojčica i što sve izgleda savršeno ni Šer nisu zaobišle brojne nedaće u životu i na putu do slave.

Izvesno vreme tokom detinjstva bila je ostavljena u sirotištu jer njena majka nije mogla da je othrani nakon razlaza sa svojim tadašnjim partnerom odnosno Šerinim ocem. Kasnije je ona naravno ponovo bila zbrinuta iako je to ostavilo trag na nju, a neko vreme je odrastala u siromaštvu. Otac je nju i njenu majku napustio kada je imala svega 10 meseci. Imala je buntovan karakter a nekoliko puta se i udavala i razvodila i iz tih brakova ima sina i ćerku. Za Šer su zlatne godine u karijeri bile 80-te i postala je ikona tog doba. jžJedno vreme se zabavljala i sa Tomom Kruzom za koga je rekla da je bio u "top 5 i najbolji ljubavnika ikada".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

Pevačica je danas u vezi sa 39 godina mlađim producentom Aleksandrom Edvardsom sa kojim je jedno vreme raskinula pa se pomirila a mediji su navodili da je razlog tome što njena deca nisu prihvatala činjenicu da im se majka zabavlja sa mlađim muškarcem.

Šer se oprobala i u glumi a među brojnim nagradama koje je dobila su: Gremi, Emi, Oskar, zlatni globus i nagradu na Kanskom festivalu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Miki

23.05.2024 21:50

Hahaha "oprobala se" a žena bila nominovana i pokupila priznanja koja nisu dobili mnogi A+ glumci :D