Zanimljivosti

SELIN DION UPRKOS BORBI SA NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU ZABLISTALA NA NASLOVNICI: Raskopčana košulja na golo telo je samo delić spektakla!

Pevačica se ne predaje iako boluje od sindroma ukočene osobe.

24.04.2024 19:25

SELIN DION UPRKOS BORBI SA NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU ZABLISTALA NA NASLOVNICI: Raskopčana košulja na golo telo je samo delić spektakla!
Valerie Macon / AFP / Profimedia

Pevačica Selin Dion (56), pojavila se na naslovnoj strani francuskog izdanja magazina "Vogue" i ostavila sve bez teksta svojim izgledom. Ona je, iako se bori sa sindromom ukočene osobe, izgledala veoma glamurozno, pozirajući u različitim kombinacijama koje su izazvale oduševljenje.

Selin je u intervjuu za "Vogue" otvoreno govorila o svojoj borbi sa sindromom ukočene osobe, ističući da se ne predaje i da se svakodnevno suočava sa izazovima koje joj bolest donosi. Otkrila je da se redovno podvrgava različitim terapijama i vežbama kako bi usporila simptome bolesti.

 

 

Pevačica je pozirala u različitim izdanjima koja su izazvala veliku pažnju javnosti. Posebno se istakla u pufnastoj dugoj pastelnoroze jakni, koju je ponela u vidu haljine.

Mnogima se dopala i satenska haljina pesak boje koja je bila na preklop, preko koje je imala savršen dugi mantil braon boje. Salonke visokih potpetica je ukopila uz boju kaputa, dok je od aksesoara ponela kožne duge rukavice i kaiš bordo boje. 

Iznenađenje je usledilo na fotografijama na kojima je Dionova samo u klasičnoj beloj košulji koja je raskopčana i pokazuje deo tela poznate pevačice, dok je ona rukom prekrila grudi. Takođe je pažnju privukla i košulja sa karnerima koju je Selin ponela samo uz crne čarape. 

 

 

Selin, uprkos izazovima sa kojima se suočila kao tinejdžerka i kasnije kao globalna muzička ikona, ističe da se danas oseća kao snažna i pozitivna žena. Dodaje da je ponosna što je u 56. godini života pozvana da otkrije svoju lepotu za Vogue. Za nju, lepota nije samo fizički izgled, već su to snovi, unutrašnja snaga i energija.

Šta je sindrom ukočene osobe

Podsećamo, Sindrom ukočene osobe je retko neurološko oboljenje koje dovodi do nekontrolisanog naprezanja mišića i njihovog grčenja, a na kraju može dovesti do potpune nesposobnosti za kretanje i govor. Pevačica je istakla da je prihvatila svoje stanje i da se trudi da živi život punim plućima, uprkos izazovima sa kojima se suočava.

 

 

Selin je pojavljivanjem na naslovnici magazina "Vogue" pokazala da je jača nego ikad, inspirišući milione ljudi širom sveta svojom hrabrošću i pozitivnim stavom. Njen povratak u javnost sa ovakvom energijom i stilom predstavlja veliku inspiraciju za sve koji se bore sa sličnim izazovima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)