Zanimljivosti

ĆERKA KETRIN ZITE DŽONS U HALJINI STAROJ 25 GODINA: Kad vidite kako je glumica u njoj izgledala, pašće vam vilice

Rođendansko slavlje u posebnoj toaleti.

22.04.2024 18:35

ĆERKA KETRIN ZITE DŽONS U HALJINI STAROJ 25 GODINA: Kad vidite kako je glumica u njoj izgledala, pašće vam vilice
Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Ćerka poznatog glumačkog para Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa proslavila je svoj 21. rođendan na zadivljujući način. Nosila je majčinu staru roze haljinu od svile i čipke od pre 25 godina, izgledajući senzacionalno sa cvetnim printom preko grudi.

 

 

Haljinu je ranije nosila Ketrin Zita Džouns na dodeli MTV filmskih nagrada 1999. godine, a mlada Karis ju je vratila u život u prelepom omažu nezaboravnog modnom izboru svoje majke.

- Najsavršeniji 21. rođendan koji sam mogla poželeti - napisala je slavljenica na Instagram profilu.

 

 

Sa svojom decom Dilanom i Karis koji su sada odrasli, Ketrin i Majkl uživaju u druženju, posebno tokom njihovih porodičnih putovanja. Par je u šali rekao da svoju odraslu decu uspevaju da namame da provedu vreme sa njima samo nudeći raskošan odmor. Uprkos šali, porodica ceni svoje vreme zajedno i nedavno je viđena na venčanju u Palm Springsu u Kaliforniji, putujući u Indiju i odmor na Kapriju.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons

Porodično povezivanje putem putovanja

Ketrinina i Majklova deca, Dilan i Keris, daju neverovatnu podršku svojim roditeljima. Porodica uživa da provodi vreme zajedno, a par se oseća blagosloveno što ima tako jaku vezu sa svojom decom. Majkl i Ketrin su u braku od 2000. godine i nastavljaju da stvaraju trajne uspomene sa svojom decom kroz zajedničku ljubav prema putovanjima.

Dok se Ketrin i Majkl snalaze u svojim ulogama roditelja odrasle dece, oni nastavljaju da neguju snažnu vezu koju dele sa Dilanom i Keris. Ljubav i podrška porodice jedni drugima su očigledni, a njihova zajednička iskustva, kao što su nedavna putovanja u Indiju i druga luksuzna odredišta, služe kao svedočanstvo trajne snage njihovih porodičnih veza.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)