Zanimljivosti

PAMELA PRODALA VILU OD 11 MILIONA DA BI ŽIVELA NA FARMI SA PSIMA: Poznata lepotica menja život iz korena

Dosta joj je Holivuda.

18.04.2024 17:10

PAMELA PRODALA VILU OD 11 MILIONA DA BI ŽIVELA NA FARMI SA PSIMA: Poznata lepotica menja život iz korena
AP Photo/Vianney Le Caer

Pamela Anderson, poznata po svom holivudskom glamuru i burnim vezama, prešla je u mirnije poglavlje svog života. Smeštena na mirnoj obali ostrva Vankuver, ona prihvata utehu u samoći. Nekada divlja zavodnica bujne plave kose promenila je život iz korena. Od nedavno se posvetila potpuno prirodnom izgledu.

Pamela Deniz Anderson, kultna kanadsko-američka glumica i aktivistkinja, decenijama je krasila ekrane i osvajala srca svojim talentom i harizmom. 

Profimedia

Pamela Anderson menja život iz korena

Nedavno je prihvatila ogoljeni izgled, bez šminke - što je odstupanje od njenog glamuroznog stila. Ova odluka potiče iz njene rane karijere, gde joj je nedostajala kontrola nad svojim izgledom. Promena je postala naglašena nakon tragičnog gubitka njenog šminkerke koja je preminula od raka dojke. Ova odluka je bila oslobađajuća, zabavna i buntovna. Ona se ističe u eri u kojoj dominiraju smeli izgled šminke, odlučujući da ide protiv norme.

Sada je u svojoj životnoj transformaciji otišla korak dalje. Ona je prodala svoju raskošnu kuću na plaži u Malibuu za 11,8 miliona dolara. Ova vila je stambene površine oko 250 kvadratnih metara izgrađena je po lokalnim standardima: ima samo četiri spavaće sobe. Međutim, vrhunac leži u neverovatnom dvorištu sa odličnim bazenom i gostinjskom kućom.

Nakon ove prodaje, glumica se posvetila renoviranju porodične kuće bake i deke za 2.9 miliona dolara predgrađu Vankuvera i povukla se iz javnog života. Na ovom imanju koje asocira na farmu, Pamela živi sama sa svojih pet pasa.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)