Zanimljivosti

RUŠKA JAKIĆ OTKRILA KAKAV JE NJEN IDEALAN MUŠKARAC: Ni suviše star, ni suviše mlad ali ovo mora da poseduje (FOTO+VIDEO)

Poznata voditeljka ne prestaje da izaziva veliku pažnju.

28.03.2024 17:35

RUŠKA JAKIĆ OTKRILA KAKAV JE NJEN IDEALAN MUŠKARAC: Ni suviše star, ni suviše mlad ali ovo mora da poseduje (FOTO+VIDEO)
FOTO: ATA images

Ruška Jakić, nekadašnja voditeljka emisije "Ljubav i moda" jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije, a na svakoga ko ju je ikada video ostavila je utisak. Ruška ima 85 godina, a na sredini devete decenije uvek je besprekorno našminkana i doterana, čak i kada samo izađe u svoj omiljeni kafić na Zvezdari da popije kafu. 

Poznata je i po izjavama da se uvek šminka, čak i kada ide da baci đubre, jer nikad se ne zna da li će baš u tom trenutku možda sresti čoveka svog života. Njena najpoznatija motivaciona rečenica je da svakoga jutra sebi u ogledalu kaže “Dobro jutro, lutko”. Kako se ozbiljno nameračila da zaokruži čitav cvek, ume da kaže: “Nekada sam bila mlada i lepa, sad sam samo lepa”. 

Printscreen/RTV Pink

Ruška Jakić

Nedavno je podelila svoje mišljenje na temu kako treba da izgleda “princ na belom konju” u današnje vreme.

- Taj princ na belom konju ne treba da bude ni suviše star, ni suviše mlad, ni suviše bogat. On treba da ima šarma, da bude intelektualac, da bude duhovit… Jer mi se više i ne smejemo. Ja sam se družila sa Momom Kaporom i tim društvom. Mi smo se stalno smejali, a danas retko naiđete na osmeh. I ono što ja kažem, da ume da voli. Ako se pojavi, dobrodošao, ali ipak se nekretnina vodi na mene - objasnila je Ruška u svom prepoznatljivom maniru.

 

 

Snimak nije ostao bez komentara na društvenim mrežama, pojedini su joj zamerili količinu šminke koju uvek nosi, ali mnogo više bilo je salvi pohvala za ovu živu legendu, kako je mnogi zovu.

- Da li je neko pomislio da je njena šminka bunt protiv stereotipa i uniformisanosti. Ljudi u njenim godinama kod nas su nevidljivi, a ona još uvek živi i ima šta da kaže.

- Žena fura svoj fazon bez kompleksa, zato se i održala sve ovo vreme, ima pravo na svoj način života.

- Ruška treba da bude neki “lajf kouč" i da predaje neki kurs za bonton i međuljudske odnose. Žena ima mnogo šta da kaže devojkama, zanemarite jaku šminku.

- Skidam joj kapu za dozu samopouzdanja koje poseduje.

- Žena je živa legenda!

- To što ona zamišlja, ti su odavno umrli ili nisu ni postojali. Mašta može svasta!

- Ah, tetka imala sam takvog, ali takvi varaju!

- Sve je to jako komplikovano za današnje devojke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)